Esmer Bengal Ebeveyn ve Bebişleri :) Mehtap YILMAZ

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Herkese teşekkürler. Behsat Bey sağolun sayenizde. Ama muhabbetlerden sonra bunlar pek bi tipsiz geliyor bana siyah oldukları için sanırım :)
ispinoz zevklidir ve sürü pisikolojisi yoktur..evde muhabbetlerden yavru alamayanlar icin ideal bir kus cesidi.bunlar klasik bengaller zamanla bilgi ve tecrube edindikten sonra bunları cok seveceksiniz..ayrıca mutasyon cok cesidide vardır.. grisinden beyazına albinosundan besiktaslısına kadar..hatta tepelileri bile var.. bir ara benim cesitlerden detaylı resim cekip yayınlayacagım..  tekrardan hayırlı olsun...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
ispinoz zevklidir ve sürü pisikolojisi yoktur..evde muhabbetlerden yavru alamayanlar icin ideal bir kus cesidi.bunlar klasik bengaller zamanla bilgi ve tecrube edindikten sonra bunları cok seveceksiniz..ayrıca mutasyon cok cesidide vardır.. grisinden beyazına albinosundan besiktaslısına kadar..hatta tepelileri bile var.. bir ara benim cesitlerden detaylı resim cekip yayınlayacagım..  tekrardan hayırlı olsun...
Beşiktaşlısı bayaaa cazip geldi sanki bana :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
üretici camiasına katıldınız artık üretimhane acmanın zamanı geldi :)
Becerebileceğime inansam denerdim ama sanmıyorum. Bakarım severim ama satamam :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Teşekkür ederim nasıl ama bebişlerimiz :) Birşey daha sorayım mııı:) Bu yavruların cinsiyetleri nasıl ayırt edilir?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Teşekkür ederim nasıl ama bebişlerimiz :) Birşey daha sorayım mııı:) Bu yavruların cinsiyetleri nasıl ayırt edilir?
yavrular yeme dustukten sonra 2 veya 3 aylık olduklarında.. disiler ötmez erkeklerde babaları gibi öttümü o zaman ayirt edebilirsiniz.. daha nice yavrulara.. bu gonderdigim kuslardan yavru almanıza en cok ben sevindim..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimkiler açıldı zaten hepsi yumurtlamaya başladı :) Bir çift muhabbet ve goldiler hariç hepsi yumurtladı şükür :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benimkiler açıldı zaten hepsi yumurtlamaya başladı :) Bir çift muhabbet ve goldiler hariç hepsi yumurtladı şükür :)

Maşallah
Çok sevindim  DEVAM yeni türlerde olur inşallah
Ben bu gidişle üretici değil ama koleksiyoner olacağım :)

eskici

Takipçi Üyemiz
sıranı bekle yavrucuğuuuum :) der gibi nasıl da bekliyorlar öyle çok tatlılar maşallah  :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Canan NUMAN' Alıntı:
Maşallah
Çok sevindim  DEVAM yeni türlerde olur inşallah
Ben bu gidişle üretici değil ama koleksiyoner olacağım :)
Sağolun Canan hanım. Bende aynı sizin gibi koleksiyonerliğe doğru gidiyorum. Daha hiç satmadım :D