ispinoz zevklidir ve sürü pisikolojisi yoktur..evde muhabbetlerden yavru alamayanlar icin ideal bir kus cesidi.bunlar klasik bengaller zamanla bilgi ve tecrube edindikten sonra bunları cok seveceksiniz..ayrıca mutasyon cok cesidide vardır.. grisinden beyazına albinosundan besiktaslısına kadar..hatta tepelileri bile var.. bir ara benim cesitlerden detaylı resim cekip yayınlayacagım.. tekrardan hayırlı olsun...Mehtap YILMAZ' Alıntı:Herkese teşekkürler. Behsat Bey sağolun sayenizde. Ama muhabbetlerden sonra bunlar pek bi tipsiz geliyor bana siyah oldukları için sanırım![]()
Beşiktaşlısı bayaaa cazip geldi sanki banaBehsat TİĞİZ' Alıntı:ispinoz zevklidir ve sürü pisikolojisi yoktur..evde muhabbetlerden yavru alamayanlar icin ideal bir kus cesidi.bunlar klasik bengaller zamanla bilgi ve tecrube edindikten sonra bunları cok seveceksiniz..ayrıca mutasyon cok cesidide vardır.. grisinden beyazına albinosundan besiktaslısına kadar..hatta tepelileri bile var.. bir ara benim cesitlerden detaylı resim cekip yayınlayacagım.. tekrardan hayırlı olsun...
birkac ay sonra onlardanda cok olur bende o zaman gonderirimMehtap YILMAZ' Alıntı:Beşiktaşlısı bayaaa cazip geldi sanki bana![]()
Yavrularda var bu kadar kuşu ne yapacağım sonraBehsat TİĞİZ' Alıntı:birkac ay sonra onlardanda cok olur bende o zaman gonderirim
üretici camiasına katıldınız artık üretimhane acmanın zamanı geldiMehtap YILMAZ' Alıntı:Yavrularda var bu kadar kuşu ne yapacağım sonra![]()
Becerebileceğime inansam denerdim ama sanmıyorum. Bakarım severim ama satamamBehsat TİĞİZ' Alıntı:üretici camiasına katıldınız artık üretimhane acmanın zamanı geldi![]()
masallah ... yavrular 10 gun sonra ayırabilirsiniz.. ama hergun yavrulu kuslara mama verin 10 gun sonra yavruları ayırdıktan sonra tekrar dan yuvalık takın ve ip koyun yuvayı yapip 10 gune kadar tekrar yumurtlarlar..Mehtap YILMAZ' Alıntı:
yavrular yeme dustukten sonra 2 veya 3 aylık olduklarında.. disiler ötmez erkeklerde babaları gibi öttümü o zaman ayirt edebilirsiniz.. daha nice yavrulara.. bu gonderdigim kuslardan yavru almanıza en cok ben sevindim..Mehtap YILMAZ' Alıntı:Teşekkür ederim nasıl ama bebişlerimizBirşey daha sorayım mııı
Bu yavruların cinsiyetleri nasıl ayırt edilir?
ee isteyince ve araştırınca hersey oluyormus demekMehtap YILMAZ' Alıntı:Benimkiler açıldı zaten hepsi yumurtlamaya başladıBir çift muhabbet ve goldiler hariç hepsi yumurtladı şükür
![]()
Mehtap YILMAZ' Alıntı:Benimkiler açıldı zaten hepsi yumurtlamaya başladıBir çift muhabbet ve goldiler hariç hepsi yumurtladı şükür
![]()
Sağolun Canan hanım. Bende aynı sizin gibi koleksiyonerliğe doğru gidiyorum. Daha hiç satmadımCanan NUMAN' Alıntı:Maşallah
Çok sevindim DEVAM yeni türlerde olur inşallah
Ben bu gidişle üretici değil ama koleksiyoner olacağım![]()