EV İÇİN TÜL KAPAKLI DOLAP KAFES

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    İlla da evde kuş bakacam, etraf çok kirlenmesin, tozlar/tüyler uçuşmasın diyenler için bir kafes.  Ben yeni gördüm. Sizlerle paylaşmak istedim. İhtiyacı olan ister düşünür, ister düşünmez. Tartışmaya açık bir konu, her fikre saygımız vardır.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Çok güzel ve çok akıllıca bir yöntem ama yuvalık takmaya yer görmedim bn o yönden biraz eksik....

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
havalandırma yetersiz, kafesler küçük ve gördüğüm kadarıyla akıllı yemlik girişi yok. bence kullanışsız.

E

elaziz2316

Guest
    Kanarya ve finch iin bu şekli ile ideal. Ama muhabbet için olacaksa dediğiniz gibi, yuvalık için tasarımı biraz değiştirmek lazım.

E

elaziz2316

Guest
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
havalandırma yetersiz, kafesler küçük ve gördüğüm kadarıyla akıllı yemlik girişi yok. bence kullanışsız.
    Zaten bu seri üretimi olan bir kafes değil. Fikir olması açısından paylaşmıştım. Ön ter dahil her tarafını tamamen ihtiyacı olan tarafından dizayn edilebilir.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:
Hemen atlamışsınız resimde adam kanarya bakıyor.Akıllı yemlik vs kullanmıyor.Kullanıcak insan gayet güzel eklettirebilir.Bir blok yapıp yuvalık yapabilir.Camlardan hava geçer bir o kadar da sıkıntı olmaz 24 saat kapalı kalacak diye bir şey yoktur herhalde.Ben çok beğendim yaptırırsam böyle bir şeyden esinlenebilirim.Teşekkürler...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Bende farklı bir bakış açısından bakıyorum bu kafesi planlayan arkadaş tamamen bir vitrin görünümü vererek kuşları hapsetmiş. kuşların sesinde rahatsız oluyorsan, tüyünden pasağından rahatsız oluyorsanız bu hayvanlara eziyet , beslemeyin o halde ,  bu kafes bana rahatsızlık verdi.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bana cam değil, tüy ve yemi engellemek için takılmış sineklik gibi geldi kapaktaki.

Zira cam olsa resim çekerken parlar ve yansıma olur, bulanıkda olmaz iç görüntü kapağın ardından.

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Zaten bu seri üretimi olan bir kafes değil. Fikir olması açısından paylaşmıştım. Ön ter dahil her tarafını tamamen ihtiyacı olan tarafından dizayn edilebilir.

+1

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Kanarya ve finch iin bu şekli ile ideal. Ama muhabbet için olacaksa dediğiniz gibi, yuvalık için tasarımı biraz değiştirmek lazım.

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Bende farklı bir bakış açısından bakıyorum bu kafesi planlayan arkadaş tamamen bir vitrin görünümü vererek kuşları hapsetmiş. kuşların sesinde rahatsız oluyorsan, tüyünden pasağından rahatsız oluyorsanız bu hayvanlara eziyet , beslemeyin o halde ,  bu kafes bana rahatsızlık verdi.
Aynen. aynı süs eşyası gibi vitrine koyulmuş.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Soner DURMUŞ' Alıntı:
başka söze gereke yok benide gerçekten rahatsız etti

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
ustalar daha iyi bilitler ama içinde bir canlı yaşıyor süs eşyası değil ondan dolayı biraz daha özenli davranalım abilerim hakkınızı helal edin eleştiriyoruz sizleri

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Bana cam değil, tüy ve yemi engellemek için takılmış sineklik gibi geldi kapaktaki.

Zira cam olsa resim çekerken parlar ve yansıma olur, bulanıkda olmaz iç görüntü kapağın ardından.
Banada sineklik gibi geldi.

Şunu anlamıyorum bende kendi kafesimi yaptım eyv. kimse başka kişinin yaptığı bişeyi beğenmeye bilir ama. bir kuş üretiminde belli ölçüler var 40x40x40 diyoruz bu kafes 40x40x40 şeklinde ise bir vitrin bölümüne önüne tel çekildi diyemi hayvana eziyet oluyor ? bence çok güzel bir sistem evde hobi amaçlı bakanlar için kafes güzel dekor. ölçülerde eğer idealse önündeki telde piliği keser ve havalandırmayı çok iyi şekilde sağlar. ellerinize sağlık bence çok güzel bir çalışma.