E
Zaten bu seri üretimi olan bir kafes değil. Fikir olması açısından paylaşmıştım. Ön ter dahil her tarafını tamamen ihtiyacı olan tarafından dizayn edilebilir.Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:havalandırma yetersiz, kafesler küçük ve gördüğüm kadarıyla akıllı yemlik girişi yok. bence kullanışsız.
Hemen atlamışsınız resimde adam kanarya bakıyor.Akıllı yemlik vs kullanmıyor.Kullanıcak insan gayet güzel eklettirebilir.Bir blok yapıp yuvalık yapabilir.Camlardan hava geçer bir o kadar da sıkıntı olmaz 24 saat kapalı kalacak diye bir şey yoktur herhalde.Ben çok beğendim yaptırırsam böyle bir şeyden esinlenebilirim.Teşekkürler...Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:havalandırma yetersiz, kafesler küçük ve gördüğüm kadarıyla akıllı yemlik girişi yok. bence kullanışsız.
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Zaten bu seri üretimi olan bir kafes değil. Fikir olması açısından paylaşmıştım. Ön ter dahil her tarafını tamamen ihtiyacı olan tarafından dizayn edilebilir.
İsmail ODLUYURT' Alıntı:Kanarya ve finch iin bu şekli ile ideal. Ama muhabbet için olacaksa dediğiniz gibi, yuvalık için tasarımı biraz değiştirmek lazım.
Aynen. aynı süs eşyası gibi vitrine koyulmuş.Soner DURMUŞ' Alıntı:Bende farklı bir bakış açısından bakıyorum bu kafesi planlayan arkadaş tamamen bir vitrin görünümü vererek kuşları hapsetmiş. kuşların sesinde rahatsız oluyorsan, tüyünden pasağından rahatsız oluyorsanız bu hayvanlara eziyet , beslemeyin o halde , bu kafes bana rahatsızlık verdi.
+1Kemal AKBULUT' Alıntı:FİKIR AÇISINDAN ÇOK GÜZEL BIR PAYLAŞIM ISTEDĞE GORE GELIŞTIRILEBILINIR SAĞOLASIN SLM
başka söze gereke yok benide gerçekten rahatsız ettiSoner DURMUŞ' Alıntı:Bende farklı bir bakış açısından bakıyorum bu kafesi planlayan arkadaş tamamen bir vitrin görünümü vererek kuşları hapsetmiş. kuşların sesinde rahatsız oluyorsan, tüyünden pasağından rahatsız oluyorsanız bu hayvanlara eziyet , beslemeyin o halde , bu kafes bana rahatsızlık verdi.
+1Kemal AKBULUT' Alıntı:FİKIR AÇISINDAN ÇOK GÜZEL BIR PAYLAŞIM ISTEDĞE GORE GELIŞTIRILEBILINIR SAĞOLASIN
Banada sineklik gibi geldi.Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Bana cam değil, tüy ve yemi engellemek için takılmış sineklik gibi geldi kapaktaki.
Zira cam olsa resim çekerken parlar ve yansıma olur, bulanıkda olmaz iç görüntü kapağın ardından.