''EV ÜRETİCİLERİ BAŞLIĞI''

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Şavaş ÜNSAL' Alıntı:
Gece aydınlatmayı nasıl yapıyorsunuz? zifiri karanlıkta bırakmak sorun olur mu yoksa gece lambası vs?

Ben zifiri karanlıkta bırakıorum mecburen kapatınca tellere zıplıyorlar, açıyom ışıgı tünege geçior kapatıom tele atlıyor bakalım alıştıracas ortamlarına yavaş yavaş
Benim fikrim Kesinlikle olması gerekir, Turuncu renk gece lambası takabilirsiniz...

dr_sancar

Takipçi Üyemiz
Adı
sancar
Soyadı
varol
Ben mümkün oldukça ilaçtan kaçınıyorum.Tıbbi olarak gerekmedikçe.En önemli uyguladığım şeyler kuşların rahatsız olmayacağı bir ortam , düzenli temizlik ve yeterli-çeşitli besin ihtiyaçlarını karşılamak.Geceleri de led ışık kullanıyorum.Böylelikle herşey yolunda gidiyor.En son verimi artırmak için Bilal abiden diazym ve temzi-kaliteli olduğu için kalamar kemiği istedim geldi onları kullanıorum.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
evde olusturabilcek en pratik yöntem ışıktır... ışığı zaman ayarlı prizlerle ayarlayabilirseniz ve birden fazla ciftiniz var ise... ısıdada eger cok oynama yoksa... başarılı olunur... tarafımca senelerdir denenmistir... saygılar...

halildev

Yeni Üyemiz
Arkadaşlar bu ufak uçan tüylere ne gibi çözüm buldunuz bende üç çift muhabbet kuşu var. başka yere yazdım kimse cevap vermedi. hava temizleyiciler çare olurmu.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
bye_happy bye_happy bye_happy

ilkayersan

Uzman Üyemiz
En büyük sorun kuşların o üretimhanelerdeki güdülenmeden yoksun kalmaları o sesler kuşları daha çabuk eşe gelmeye teşvik ediyor bence evil_idea evil_idea

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
İlkay ERSAN' Alıntı:
En büyük sorun kuşların o üretimhanelerdeki güdülenmeden yoksun kalmaları o sesler kuşları daha çabuk eşe gelmeye teşvik ediyor bence evil_idea evil_idea
aynen .

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
bende bi kaç gündür şarjlı mp3 çalarımı radyoyu ayarlayıp öyle çıkıyorum evden.. bi iki saat çalıyor haliyle.. faydası olucakmı görücez.. 4 çiftim var 4 aydır yavru alamadım

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN RADYONUN SESİNİ YUKSELT SONRA ANİDEN KAPAT RADYO ÇALARKEN KAPIYI ÇEK BİR DİNLE MAMA VERİRKEN LE AYNI YUKSELTİDEMİ YANİ NEŞELENİYORLARMI SONRA KUŞLERI KANARYACILAR GİBİ ERKEK DİŞİ AYIR TAKİBİNE GÖRE KARŞILARINA KOY BİRAZ ÖZLESİNLER BİRBİRLERİNİ SONRA BİRLEŞTİR SALMADA EŞLER BELLİ OLUNCA KAFESLERE AT BAKALIM NE OLACAK RAD HİÇ KAPATMA KEÇİ BOYNUZU TOZU VE TERE OTU VER SLM

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
yuvalık içinden tabandan ölçüsü 14 cm ilk yavrularda pek sorun yaşamadım ama dikkate alacagım

soneR09

Takipçi Üyemiz
Adı
SONER
Soyadı
YÜKSEL
kuşalrınızn hareketlerini bakın birbirlerine uyum sağladılar ve yem kusmaya başladılar ise takabilirsini bence