+1Berkan PEKBİLEK' Alıntı:Kuşlar kaçıncı ayına geldiğinde yuvalık takılmalıdır acaba ?
2Mustafa TÜRKER' Alıntı:bir çift mi iki çift kuş mu birbirlerini teşvik ederler
Bana göre doğrudur,şöyle ki patırtının,gürültünün bir gece yarısı nereden çıkacağı belli olmuyor ne yazık ki.Hayvancıklarda neyin ne olduğunu anlamayıp kafeste oradan oraya atıyorlar kendilerini.(Hele ki bu yaz aylarında düğünler yüzünden tabancalar olsun havai fişekler olsun gürültü eksik olmuyor.)Oktay KOÇ' Alıntı:GECELERİ UFAK KIRMIZI VEYA TURUNCU GECE LAMBASI YAKILMASI DOGRUMUDUR YANLISMIDIR ? AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI NEDIR ?
kardes üretimhanedeki kuşlar toplu yaşama alısmıstır ev onlar için rahat bi ortam olmaz zaten muhabbet kuşların doğasında toplu yaşan vardır evde 1 cift ile üretceksen yavru iken almanı tavsiye ederm üretimhaneye alısmıs kusu evde üretemessinBarış URGEN' Alıntı:Üretimhaneden cıkmış kuşlarımdan nasıl yavru alabilirimüretimhaneye götürüyorum 2 haftada yumurtluyorlar ama eve getirince tık yok arkadaş. bir çiftte yerli aldık yanlarına gerçi onlardada tık yok
Yok mu Bir yöntem Verim almanın sırrı nedir arkadaşlar
Evimde yavru büyütmek kontrollerini yapmak temizliklerini yapmak Yavrularımın büyüdüklerini görmek istiyorum 6 7 aydır
![]()
üretilir ancak sabır ve bilgi gerekiyor...Metin ÖZKURT' Alıntı:kardes üretimhanedeki kuşlar toplu yaşama alısmıstır ev onlar için rahat bi ortam olmaz zaten muhabbet kuşların doğasında toplu yaşan vardır evde 1 cift ile üretceksen yavru iken almanı tavsiye ederm üretimhaneye alısmıs kusu evde üretemessin