Ev Üretimi İçin Nasıl Bir Kafes Almalıyım?

sonbahar78

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
Öztürk
Arkadaşlar elimde yavruyken aldığım bir dişi muhabbetim var. Önce satıp yerine erkek almak istiyordum ama evdekiler alıştık diye sattırmıyor. Elimdeki kafes de 2 kuş için küçük olur. Şöyle biraz baktım ama çifthane, salma v.s. gibi kafesler var. Evde tek çift beslemek isteyen biri için ideal kafes nasıldır? Fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çifthane de olur siz neyi beğenirseniz alın. Bir sorun olmaz. Yeter ki yeterli büyüklüğü yeterli olsun.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Levent ÖZTÜRK.' Alıntı:
Arkadaşlar elimde yavruyken aldığım bir dişi muhabbetim var. Önce satıp yerine erkek almak istiyordum ama evdekiler alıştık diye sattırmıyor. Elimdeki kafes de 2 kuş için küçük olur. Şöyle biraz baktım ama çifthane, salma v.s. gibi kafesler var. Evde tek çift beslemek isteyen biri için ideal kafes nasıldır? Fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Mantık şu kendiniz nasıl bir evde rahat edersiniz ? Büyük- küçük aynı durum yani  :)

Küçük bir öneri çifthane alırsanız eğer ileride nüfus çoğaldığında size çok yardımcı olacaktır... Saygılarımla

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Amacınız üretim olduğu için büyük bir kafes tercih etmelisiniz.
Aşağıdaki kafes ve türevlerinden birini alabilirsiniz. Yavrular geliştikten ve yuvalarından atladıkları zaman alt kafeslere koyarsınız.