EVDE MUHABBET KUŞU SAYISI

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
S.A. Arkadaşlar, Ustalar.
    Uzun zaman aradan sonra yeniden muhabbet  beslemeye başladım evde şuan bir çift yerli besliyorum sayımı artırmak istiyorum ama komşularım rahatsız edecek kadar ses çıkarırlar mı? kararsızım evim apartman dairesinde 4 katlı ve ben 2. katta oturuyorum sizce evde nekadar kuş besleye bilirim sesleri çok fazla çıkar mı?  confusedtw  confusedtw  confusedtw

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
10 çift kuş bile baya bir ses çıkarır, heleki 2. katta iseniz sıkıntı olur...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
3 ÇİFTTEN SONRA SABAH ALARM KURMANA GEREK YOK GÜNEŞİN DOĞMASIYLA ZATEN SENİ YÜZDE YÜZ UYANDIRIRLAR O KADAR DİYEYİM SANA

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
3-4 çift muhabbet ve sesi az olan kuşlardan besleyebilirsiniz. Mesela golden ların sesi çok çıkmıyor diyorlar hakikaten bende duymadım pek. Birde diğer ispinoz türlerinin bazılarının  sesi az olur veya kısık sesli olur onlardanda besleyebilirsiniz.

Yani Kuşun sesine göre besleyeceğiniz kuş sayısı farklı olabilir.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Valla ben sımdı ozaman katlıyam ortamındayım desenıze:)Şöyleki benım evde 3adet 5 katlı kafes 15 çift yaklasık bunlarda artı salma var 10 tanede orta bıde yavrular var 10 adet:) ama dış kapının onunde normal derecede ses duyuluyor.şikayette gelmedı çok şukur.Ama evin için de güneş doğdugunda sabah pıskopata baglıyolar.o başka

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Apartman Dairesinde Kuş Besleyenlerin (Benim Gibi) Allah Yardımcısı Olsun. rotfl rotfl

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Teşekür ederim arkadaşlar ben evde 2 veya 3 takım olabilir sıkıntı çıkarmaz ben sayımı bir takım artırayım gözlemleyim. bye_kiss

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mehmet DEMİR.....' Alıntı:
S.A. Arkadaşlar, Ustalar.
    Uzun zaman aradan sonra yeniden muhabbet  beslemeye başladım evde şuan bir çift yerli besliyorum sayımı artırmak istiyorum ama komşularım rahatsız edecek kadar ses çıkarırlar mı? kararsızım evim apartman dairesinde 4 katlı ve ben 2. katta oturuyorum sizce evde nekadar kuş besleye bilirim sesleri çok fazla çıkar mı?  confusedtw  confusedtw  confusedtw
Bu biraz komşularınız ve evin ses yalıtımı ile alakalıdır.Bende evde ikisi çift olmak üzere 10 tane kuş bakıyorum.Sabahları iki saat boyunca çılgınca bağrışıyorlar smileki  Saat kurmaya gerek yok hiç dakikasını kaçırmıyorlar.Benim ses sorunum yok sağımda solumda kimse olmadığı için ama bir süre sonra ben bile dayanamaz oluyorum o bağrışmalarına.Bu sabah ki iki saatten sonra akşama kadar ama hiç bir problemimiz olmuyor  smileki

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BEN 14 ÇİFT KUŞ BESLİYORUM ÇOK SES YAPIYOR FAKAT KOMŞULARI TAKMIYORUM:)

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Murat KARAYEL' Alıntı:
BEN 14 ÇİFT KUŞ BESLİYORUM ÇOK SES YAPIYOR FAKAT KOMŞULARI TAKMIYORUM:)
Kardeş ben komşuma rahatsızlık verirsem ben ondan fazla rahatsız olurum ben hobi ile uğraşırken kimseyi rahatsız etmeden uğraşmak istiyorum birileri rahatsız olursa yaptığın hobiden zevkte almazsın.
  kimseyi rahatsız etmeden besleyebileceğim sayı kaç olursa o kadar beslemeyi düşünüyorum şuan elimde bir çift var onların yavrularını alarak sayımı artırmak istiyorum.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mehmet DEMİR.....' Alıntı:
Kardeş ben komşuma rahatsızlık verirsem ben ondan fazla rahatsız olurum ben hobi ile uğraşırken kimseyi rahatsız etmeden uğraşmak istiyorum birileri rahatsız olursa yaptığın hobiden zevkte almazsın.
  kimseyi rahatsız etmeden besleyebileceğim sayı kaç olursa o kadar beslemeyi düşünüyorum şuan elimde bir çift var onların yavrularını alarak sayımı artırmak istiyorum.
size katılıyorum bir hobi ile uğraşırken başkalarına rahatsızlık vermemek saygısızlık yapmamak lazım çünkü insan kendisini başkasının yerine koyabilmeli

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
size katılıyorum bir hobi ile uğraşırken başkalarına rahatsızlık vermemek saygısızlık yapmamak lazım çünkü insan kendisini başkasının yerine koyabilmeli

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
ŞİMDİYE KADAR BİR ŞİKAYET GELMEDI