efekan_altun
Uzman Üyemiz
Refik abi senden mama konusunun resimlerini de bekliyoruz 
bu soruyuda merak ediyorum.Erhan KİRET' Alıntı:macun kıvamına geldikten sonra içerisine yumurta kabuğu tozu veya kalamar kemiği tozu atmamız da bir sakınca var mı acaba usta?
Orhan KÜPELİ' Alıntı:grit kumu buklmak sıkıntı olacak sanıyorum bunun nerde satıldıgını goren duyan bılen varmı?
Grit kum tüm petşoplarda ve toptan kuş malzeme ve ekipman satan yerlerde satılır. Birinci kalite olan markalar Witte Molen, Versele Laga - Prestige, Ostrea ve Natural gibi sıralayabiliriz.Murat SERT.' Alıntı:Abi paylaşımın için teşekkürler.
Grit nerden temin edebiliriz nerelerde satılır ve birinci kaliteyi nasıl anlayabiliriz
abi dişci alçısı kullansak bence pek de bir sakıncası olmiyacaktır...Günay DÖNMEZ' Alıntı:Emin olmamakla birlikte bu tarifte tek bir sakınca görüyorum Refik abi...o da grit gumu bir arada tutmak için kullanılan nişasta. Sonuçta nişasta bir gıda, ve belli bir süre sonra tüm gıdalarda olduğu gibi küflenme ve mantar yapacaktır. En geç 1 hafta - 10 gün içinde küflenme oluşacak...buna nasıl bir çözüm bulacağız?
Dişçi alçısındaki slikonun kuşlara büyük zararı var abi kullanıyorsan bence artık kullanma.Erhan KİRET' Alıntı:abi dişci alçısı kullansak bence pek de bir sakıncası olmiyacaktır...