EVDE SALMA ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE ÖRNEK

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
1 METRE GENİŞLİK 1 METRE BOY 75 CM DERİNLİK 3 ÇİFT RAHATLIKLA BAKILABİLİR,TAVSİYE EDERİM HERKESE.
FAYDALARI;
1- YAĞLANMA SORUNU OLMAZ
2- EŞLEŞME DAHA KOLAY OLUR
3- BOŞ YUMURTA ÇIKMA OLASILIĞI EN AZA İNER
4- TEMİZLİK İÇİN FAZLA ZAMANINIZ GİTMEZ
5- İZLEME ZEVKİ BAŞKADIR :)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Sistem olarak güzel olabilir fakat senin yaptığın sistem sağlıksız bir çok eksiğin var .. tünek yerine koyduğun kalaslar boylamasına olduğu için uçuş yapmak için gerekli bir alan yak. Yuvalıklar allaha emanet duruyor ve hijyen açısından uygun değil tertipli düzenli değil ve son olarakta müdahale ve temizlik için bir kapı yok. Sadece doğru yolu göstermek adına bunları yazdım umarım hoşgörü ile karşılarsın saygılarımla.

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
bu güne kadar hiç üretim yaptınız mı bu kafeste salma şeklinde  yani birden fazla çift ile????

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
güzel olmuş elinize sağlık ama sağlıklı bir sistem değil bence verim almanız çok zor

forhunters

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yalçın
Elinize sağlık ama hiç uğraşılmamış hiç kafa yorulmamış bir salmaya benziyor yeriniz var orada görüldüğü gibi.Daha güzelini yapabilirsiniz mantar yapacaktır sürekli dışkılarına bastıkları için yiyrlardır büyük ihtimal dışkılarını.normal bir tahta tünek kullanın daha güzel olucaktır fotoğrafta bende göremedim kapı girişini.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Sistem olarak güzel olabilir fakat senin yaptığın sistem sağlıksız bir çok eksiğin var .. tünek yerine koyduğun kalaslar boylamasına olduğu için uçuş yapmak için gerekli bir alan yak. Yuvalıklar allaha emanet duruyor ve hijyen açısından uygun değil tertipli düzenli değil ve son olarakta müdahale ve temizlik için bir kapı yok. Sadece doğru yolu göstermek adına bunları yazdım umarım hoşgörü ile karşılarsın saygılarımla.
1 - komple çam ağacından imal edilmiştir
2- kapısı arka tarafdan sürgülüdür.
3- yavruluklara asılsan düşmez, sağlam olması için ip le sardım
4- daha yeni yaptım yem değiştirirken yem döküldü
5- Hava temizleme cihazı ile bulundukları ortam hem temiz hemde balkonda kilerde oldukları için 3-4 saat güneş görüyorlar
6- umarım seni tatmin etmişimdir.

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Kapı Yok yazmışsın şaka yapıyorsundur kesin, Kapı Yok diyelim peki  bu kuşları yemlikleri tünekleri nasıl içine koydum bir fikrin varmı ? ve resme dikkatli bakarsan görürsün  smileki