Evet kızım hakkında dusunceleriniz ? Ve eş arıyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Evet abiler kuşum jumbo dıye dusnuyorum veya jumbo kırıgımı tam cozemedım yardım edermısnız tesekkurler

Ve eş arıyorum erkek bir jumbo kırıgı lutfen ulasırmısınız veya yorum atın ben sıze ulasmaya calısırım

Teşekkurler

evet dişim:

http://b1212.hizliresim.com/14/c/gtw9r.jpg

http://b1212.hizliresim.com/14/c/gtwbq.jpg

onla cok ıyı ılgılenıyorum ozel mamalar aldım evde kentım yaptım yemler verdım o bizim ailemizin parcası gıbı artık :D

o 6 aylık 28 gunluk'tu aldıgımda herseyı benle ogrendı :D

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
kusun kırık ve 6 aylıksa erkek aramana daha erken anladığım evde bakıyorsun tavsiyem yasını bekle daha sağlıklı yavru alırsın yinede tercih senin
kızgın dışi ya yemlıkle cıftlesmeye calısıyor ondan almak ıstedım :D kac yasını beklemelıyım ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
6 aylık yeterlidir beklemenize gerek yok
erkek alıp deneyebilirsiniz...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
batuhan yardım istiyorsun ve kusum yemlikte cflesiyor diyorsun dişi kus yemlikte ciflesmez ozamn kusun erkek olması lazım 6 aylık bir kus hala yavrudur ve 3 aylık kuslar salmalarda eslesiyor ama zamanı gelmediği için ese atılmıyor bir kusu ese atman için en az 8 aylık bir sure gecmesi gerekiyor bunu aksini söyleyecek hiç bir uretici de karsı cıkmaz saygılar iyi akşamlar
abi verdıgın bılgıler ıcın tessekurler ben kusu aldıgımda dedıgım gıbı cok kucuktu burnu sıyahtı erkek dıye aldım sonra burnunu ıstı kahve rengıne dondu foto attım bı kac kısıye dişi dediler şimdi ozelden sanada foto attım bı kac tane acama dısımı erkekmı bı yorum yapsan ? ve 6 aydır bende bebegım gıbı yaptım konustum ınternetten vıdeolar ızledım mamalar hazırladım cok ılgılendım ve hıc 1 harf bıle soylemıyor acaba bunun nedenı ne olabılır ? :(

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Kusun disi ama kizgin degil sanirsam kizgin disilerde daha koyu kahve bir renk olyor bildigim kadariyla.....

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kuşunuz belli en az 6 aylık çünkü burnunun üzeri kızarmaya başlamış bu da şu anlama geliyor kızgınlaşıyor onun için iyi ve çok kızgın bi erkek bulursan hemen eş tutacagını zannediyorum