evimdeki german kanaryalarım ( YUMURTLADI )

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
evımdekı german kanaryalarım yumurta beklıyorum 3 gun içerisinde ilk yumurta geliyor buda dişimin kendı elıyle yaptıgı amatör yuvası  C:) C:)

Evet fotograflarını cektım fakat en net 3 fotografı bu rahat durmuyorlar ordan oraya cok hızlılar sarılı dişi digeri ise erkek dişi hep kemık kemırıyor mamalarını verıyorum   smileki

kanaryaya yeni merak salıyorum normalde beslemem hayırlısı bir çiftte yorkshire tepeli dişi ve yorkshire erkek alıyorum dişinin tepesi cok muazzam çok ilgimi çekti erkek ise yeterınce kızışmış kafestekı butun erkeklere sulanıyor :)

VE İLK YUMURTASI 07 ŞUBAT 2013

abilerim bir sorum var şimdi yumurta cıktı alıp sahte yumurtayı koyayımmı yumurtalarınaynı anda cıkması ıcın heycandan herşeyı unuttum  ahaaa

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
tebrik ederim Batuhan,kanarya beslemek ve yetiştirmek ayrı bir zevktir.Yuvaya takılma normalde dişi kanarya 5 ila 7 gün yuvayı sürekli değiştirir.Olabildiğince yumurtalardan sonra rahatsız etme.Yavrular 4-5günlük olana kadar da sakın kafes e müdahale etme.Ondan sonra anaçlar istesende yavruları bırakmaz.Kanaryaların resmini koyarsan cinslerini ve vasıflarınıda belirleriz.Tekrar tebrik ederim...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Murat ALP.' Alıntı:
tebrik ederim Batuhan,kanarya beslemek ve yetiştirmek ayrı bir zevktir.Yuvaya takılma normalde dişi kanarya 5 ila 7 gün yuvayı sürekli değiştirir.Olabildiğince yumurtalardan sonra rahatsız etme.Yavrular 4-5günlük olana kadar da sakın kafes e müdahale etme.Ondan sonra anaçlar istesende yavruları bırakmaz.Kanaryaların resmini koyarsan cinslerini ve vasıflarınıda belirleriz.Tekrar tebrik ederim...
tamam abi guzel ve net fotograf cekersem atıcam yuvaya ıyı bakıyor bundan 4 gun once fln cıftlesme basladı 1 hafta da doguruyormus az kaldı yani baklaım herieyı hazır bır tek yumurlaması kaldı :D

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
evımdekı german kanaryalarım yumurta beklıyorum 3 gun içerisinde ilk yumurta geliyor buda dişimin kendı elıyle yaptıgı amatör yuvası  C:) C:)

Evet fotograflarını cektım fakat en net 3 fotografı bu rahat durmuyorlar ordan oraya cok hızlılar sarılı dişi digeri ise erkek dişi hep kemık kemırıyor mamalarını verıyorum   smileki

kanaryaya yeni merak salıyorum normalde beslemem hayırlısı bir çiftte yorkshire tepeli dişi ve yorkshire erkek alıyorum dişinin tepesi cok muazzam çok ilgimi çekti erkek ise yeterınce kızışmış kafestekı butun erkeklere sulanıyor :)

kuşlarımın fotolarını ekledım yenı duzenlemeler yaptım

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
abilerim bir sorum var şimdi yumurta cıktı alıp sahte yumurtayı koyayımmı yumurtalarınaynı anda cıkması ıcın heycandan herşeyı unuttum

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah hayırlı olsun sahte yumurtaylada değiştirebilirsiniz

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Murat ALP.' Alıntı:

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
abilerim bir sorum var şimdi yumurta cıktı alıp sahte yumurtayı koyayımmı yumurtalarınaynı anda cıkması ıcın heycandan herşeyı unuttum
4. yumurtaya kadar hergun sabah yumurtaları topla yerlerine toplamda 2 tane sahte yumurta koysan yeterli olur, altından aldıgın yumurtaları kimileri yemin icine koyuyor bense bir kabın icine pamuk koydum onun üstüne koyuyorum 4. yumurtadan sonra sahteleri alıp kendi yumurtalarını altına sürebilirsin bu arada hergün bir gun once altından aldıgın yumurtayı koydugun yerde cevirmeyi unutma. kuluçka süresi 6 günolduktan sonra ısık testiyle yumurtalarının doluluk oranına bakabilirsin insallah hepsi dolu cıkar  ;)

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Eğer yumurtaları alırsan çok büyük bir hata yapmış olursun.Sezonda ilk yumurtaları kesinlikle alma,yazık edersin....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. İnşaallah sağlıkla yumurtadan çıkar ve büyür