petshop cu çek olduklarını ve 2 kere yavru aldığını söyledi bu çiftten...(zaten bende petshop'cuya pek inanmadım ama...neyse) bana da eş diye sattı...Soner DURMUŞ' Alıntı:bana Çek gibi gelmedi kuşlarınız. Belki çek kırması olabilir. yaş olarak tam belirgin olmasa da genç kuşlar. dİŞİ yeni yeni kızışmaya başlamış. eş olarak mı aldınız? yoksa ayrı ayrı eş olurlar diyemi verdiler size
nerdeki pet shoptan aldınız ? pet shopcu kuşların kuluçkasını mı takip edermiş.Murat ÖZYÜREK' Alıntı:petshop cu çek olduklarını ve 2 kere yavru aldığını söyledi bu çiftten...(zaten bende petshop'cuya pek inanmadım ama...neyse) bana da eş diye sattı...
teşekkürler...
eyvallah cihad bey sağolun...evet erkek de olay tamam gibi ama dişi pek hazır değil galiba...erkek kur yapıyor,birbirlerini,kaşıyor,dişi yuvaya girip çıkmaya başladı ama dişi daha hazır değil gibi sanki...hayırlısı bakalım...satan kişi bu çiftten 2 defa yavru aldığını söyledi ?...Cihad ERGÜN' Alıntı:Beyaz dişi ve kızışmaya yeni yeni başlamış
Mavi erkek kızışıyor hatta kızışmış durumda gibi görünüyor
Yaşları genç kuşlar
Irk olarak yerli gibi geldiler bana. Belki çek kırmasılardır ..
Dişiye biraz daha var. Yemlerine nijer karıştırabilirsiniz kızışkanlığı artırması için. Ayrıca mama takviyesine geçmenizi öneririm şahsen..Murat ÖZYÜREK' Alıntı:eyvallah cihad bey sağolun...evet erkek de olay tamam gibi ama dişi pek hazır değil galiba...erkek kur yapıyor,birbirlerini,kaşıyor,dişi yuvaya girip çıkmaya başladı ama dişi daha hazır değil gibi sanki...hayırlısı bakalım...satan kişi bu çiftten 2 defa yavru aldığını söyledi ?...
ben elvankent de oturuyorum ve elvankent 14.cadde deki bir petshop cu...ne diyeyim vicdanları ile başbaşalar...aslında işin aslı benim biraz bu sitedeki acemiliğim...bir kaç kuşu beğendim...üreten arkadaşlara özel ileti aracılığı ile mesaj gönderdim kuşlarınızı beğendim görebilir miyim diye...ama bana:Soner DURMUŞ' Alıntı:nerdeki pet shoptan aldınız ? pet shopcu kuşların kuluçkasını mı takip edermiş.
sagolun cihad bey...bende pek güvenemedim petshop'cuya ama neyse kısmet...öneriniz ve yorumlarınız için teşekkürler...Cihad ERGÜN' Alıntı:Dişiye biraz daha var. Yemlerine nijer karıştırabilirsiniz kızışkanlığı artırması için. Ayrıca mama takviyesine geçmenizi öneririm şahsen..
Pet shopculara genel olarak güven olmaz lâkin bakalım yavru alınıp alınamayacağını ciftlestiklerinden sonra göreceğiz![]()
+1Cihad ERGÜN' Alıntı:Beyaz dişi ve kızışmaya yeni yeni başlamış
Mavi erkek kızışıyor hatta kızışmış durumda gibi görünüyor
Yaşları genç kuşlar
Irk olarak yerli gibi geldiler bana. Belki çek kırmasılardır ..