efekan_altun
Uzman Üyemiz
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe'ye başarılar dilerim. (Bir Fenerbahçeli olarak)
+Erhan KİRET' Alıntı:bende başarılar dilerim ...(bir beşiktaşlı olarak)
Erhan KİRET' Alıntı:bende başarılar dilerim ...(bir beşiktaşlı olarak)
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe'ye başarılar dilerim. (Bir Fenerbahçeli olarak)
Canan NUMAN' Alıntı:Kim olursa olsun yabancılarla yeterki bizim ülke takımlarımızdan biri olsun İnşallah başarılarla dönerler her yerden cümlemizin taraf olduğu klüpler.
Tebrikler Fenerbahçem...Mahmut VARLI' Alıntı:Lazio avrupa liginde ilk yenilgisini FENERBAHÇE'DEN ALDI!! Tebrikler fenerbahçemmmm![]()
BELLİ BELLİRecep Nuri YENİAY' Alıntı:Dün maçı AZ TV üzerinden izledim Lazio'yu takım sanardım fos çıktı adamlarBizim mahalledeki 10-15 yaş arası gençlerin kurmuş olduğu takımı sürseydim Fenerbahçe'nin karşısına eminim daha fazla çekişmeli bir maç olurdu. Fenerbahçe'nin dünkü maçı kazanması fazlasıyla hakkıydı. Tebrikler Fenerbahçe
Bu arada Galatasaray-Real Madrid maçıyla kıyasladığımız vakit eminim Lazio'nun karşısında Galatasaray olmuş olsaydı maç çok daha farklı sonuçlanırdı. Galatasaray farka giderdi. Fenerbahçe dün çok pasif kaldı Lazio karşısında. 90 dakikanın çok rahat 20 dakikası her iki takımında karşılıklı olarak top kaybetmesiyle geçti. Lazio her ne kadar maçı soğutmaya çalışsada Fenerbahçe elinden geleni fazlasıyla yaptı ve hak ettiği başarıyı elde etti. Amsterdam'da turu atlamak Fenerbahçe için çok kolay olacaktırBu arada çok koyu bir GALATASARAY taraftarıyım
![]()
Ayıp ama yaptığınız neeee neeee icon_naughtyRecep Nuri YENİAY' Alıntı:Dün maçı AZ TV üzerinden izledim Lazio'yu takım sanardım fos çıktı adamlarBizim mahalledeki 10-15 yaş arası gençlerin kurmuş olduğu takımı sürseydim Fenerbahçe'nin karşısına eminim daha fazla çekişmeli bir maç olurdu. Fenerbahçe'nin dünkü maçı kazanması fazlasıyla hakkıydı. Tebrikler Fenerbahçe
Bu arada Galatasaray-Real Madrid maçıyla kıyasladığımız vakit eminim Lazio'nun karşısında Galatasaray olmuş olsaydı maç çok daha farklı sonuçlanırdı. Galatasaray farka giderdi. Fenerbahçe dün çok pasif kaldı Lazio karşısında. 90 dakikanın çok rahat 20 dakikası her iki takımında karşılıklı olarak top kaybetmesiyle geçti. Lazio her ne kadar maçı soğutmaya çalışsada Fenerbahçe elinden geleni fazlasıyla yaptı ve hak ettiği başarıyı elde etti. Amsterdam'da turu atlamak Fenerbahçe için çok kolay olacaktırBu arada çok koyu bir GALATASARAY taraftarıyım
![]()
Galatatasaray taraftarı olduğunuzu söylemenize gerek yok zaten fazlasıyla belli ettiniz..Recep Nuri YENİAY' Alıntı:Dün maçı AZ TV üzerinden izledim Lazio'yu takım sanardım fos çıktı adamlarBizim mahalledeki 10-15 yaş arası gençlerin kurmuş olduğu takımı sürseydim Fenerbahçe'nin karşısına eminim daha fazla çekişmeli bir maç olurdu. Fenerbahçe'nin dünkü maçı kazanması fazlasıyla hakkıydı. Tebrikler Fenerbahçe
![]()
Mert AYDIN' Alıntı:BELLİ BELLİ
fenerin başarısında bile gs yi araya sıkıştırdın ve kıyasladın
bende uçurtma uçurmak istiyorum ama, bir kedim bile yok..