fesane hakkında yardım

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
arkadaşlar merhaba,

yarın fesaneye gitmek istiyorum.kartalda oturuyorum ve ilk defa gidicem yol güzargahı hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
otobüsle gitcem yanlız

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Feshane haliç köprüsünün altında,şuanki yarışma ırk kanaryaları içindir,muhabbet kuşları ve diğer kıvrık gagalılar ile ilgili birşey yok,26-27 kasımda muhabbet ve egzotik kuşlar yarışmaları vardır

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ.
BENDE MUHABBET ÇOK AMA CENNET MERAKIM BAŞLADI BUARALAR.BİZİM SİTEDEN ZEKİ ABİ GELİCEK ONU GÖRMEM LAZIM

TEŞEKKÜRLER

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Feshane haliç köprüsünün altında,şuanki yarışma ırk kanaryaları içindir,muhabbet kuşları ve diğer kıvrık gagalılar ile ilgili birşey yok,26-27 kasımda muhabbet ve egzotik kuşlar yarışmaları vardır
Açıklama için teşekkürler. 26-27 kasım'ı beklicez  icon_pray  Peki aksesuar malzeme satışı yapılıyor mu bu süreçte?

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Geçen sene mergen katılmıştı fakat stand kirasını ödeyecek ciro yapmadığınıda biliyorum
Yani senin anlayacağın çok fazla rağbet yok
Selamlar biz bu ve bu ay ki İstanbul Enternasyonal yarışmalarına katılmıyoruz firma olarak.
Kısmet ise Türkiye Finalinde görüşmek üzere.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
öncelikle size FESHANE 'ye nasıl gidebileceginizi anlatayım.
kartal dan e-5 de harem yada kadıköy yönünde minibüse yada otobüse binin sonra metrobüs duragında yada eski adı ile otasan duragında inin üstgeçitden yürüyün metrobüse gidin binin zincirlikuyu yönüne gidene binin ve zincirlikuyuda ücretsiz olarak avcılar aktarmasına binin ayvansaray duragında inin ve üstgeçide çıkın feshane yönüne dogru yürüyün(taksi duragına yada simitciye sorabilirsiniz orada)yaklaşık 400m sonra karşınızda feshane ...dönüşüde bu anlattıklarımın tam tersi...
bukadar uzun olduguna bakmayın esasında çok kolay photo
şimdi gelelim feshanede neler vardı kısmına.......
ben bugün oradaydım.kanarya için ne ararsanız var...muhabbet 3 yerde vardı ama çok az.yem ve aksesuar ile ilgili herşey var.mergen kafes stand açmış oradaydı.başka kafescilerde oradaydı...malzeme ve yem konusunda herşey vardı.ama muhabbetkuşu için gitmeye degmez.kanarya içinse hiç kaçırmayın....

saygılarımla.... ;) ;) ;)

nakor

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
aydın
merhabalar bugün feshanedetdim izlenimlerim bildiğiniz gibi muhabbet yarışması yoktu fiyat olarak genel anlamda geçen seneye oranla daha uygun geldi bana

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
slmlar  muhabbetkuşları ve temin edilecek her türlü ihtiyacı karşılamak için hangi tarihte feshanede  bulunmalıyız