Feshanede bizleri yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza Sonsuz teşekkürler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ

Feshane yarışmalarında bizleri yanlız bırakmayıp yanımızda bulunan standımıza ziyaret eden Arkadaşlarımız,Kardeşlerimiz ve Abilerimiz

Haydar karaçal-Ramazan sabay-Tuncay çakmak-İsmail yayıcı-Ahmet demir-Hümmet kemertaş-Yaşar karaman-Fevzi badazlı-İlker ertürk-Kamil yalçın-Tuncay erdem-Yunus emre bakırcı-
Mustafa şahin-Münür sezen-Hasan akman-Mustafa sert-Ergin bingüller-Erdal kadem-Mustafa hoca-Metin çömlekçi-Zeki kaynak-Zuber gezer-Fatih öztürk-Erdem sungur-Cihan özkan-Mehmet atakan-Muhammet-yılmaz-Serdar er-Salim oğuzcan-Murat bilgi-Mehmet çetin-Hakan acar-Selami batuk-Mustafa gelgeç-Gökay tatar-Serdar yılmaz-Kamil sargın-Tarkan orhan-Nebi aksoy-Galip demirkıran-Sultan bakırcı-Yahya çalapkulu-Salih alpay-Ramazan şahin-Zeki mülayim-Hüseyin yıldırım-
Şahin güngör-Ayhan güngör-Fatih karataş-Salih kama-Nejla tanış-Nihat şengül-Köksal dursun-
Evren yılmaz-Önder dirikan-Mehmet kocaman-Abdullah halavurt-Serkan küçük-Aykut-Cavit-Muhammet dirikan-Mustafa kalafat-İlkay kaya-Ahmet salman-Volkan bektaş-Eren-Ufuk yalçın-Serkan çakıroğlu-Güner selçuk-M.fatih sarısoy-Harun küçükkahraman-Okan küçükçetin-
Mustafa yüceaktaş-Efdal çinkılıç ve babası-Türker horozal-Selçuk salman-Cengiz kurtoğlu-
Kaan nedim bayraktaroğlu-Engin göçmen-Murat aşkın-Selim acer-Mustafa erdoğan-Muhlis abi-Sezgin anıl-Ankakuşu-Yılmaz kurşun-Sinan bulut ve abisi-Burhan kadem-Mehmet hadra-Özgür ateş-Yavuz deniz-Hasan karakuş-Emine acar-Aki abi-Recep özmeriç-Serkan navruz-Barboros aksakallı-Samet ay-Mustafa korkmaz-Hasan karakuş-Cihangir bağcı-Haşim demircioğlu-Akkuş üretim erhan-Bayram akyıldız-Mehmet işçimen-Refik türk-Serkan özvardar-İlker ertürk-Gölcükten ahmet-
Ahmet uygur ve nışanlısı-Ali zeren-Salim-duruş-Mavi kuş kafes-Yavuz alptekin-Selçuk yılmaz

İsmini not edemediğim,yazmayı unuttuğum onlarca arkadaşıma 

Tanımadığım standımıza uğrayıp ikramlarımızdan tadan

Feshaneyi ziyarete gelen kuşsever arkadaşlarımıza

Şehir dışından gelemeyip telefonla bizleri kutlayan arkadaşlarıma

Ayrıca uykularından olup feshanede beni yalnız bırakmayan Yılmaz kurşun-Cemal tanışa 

İkram malzemelerine sponsor olan Yılmaz kurşun,Ahmet salman kardeşlerime

Kuş minerallerini sponsor olan vitasand sahibi Halil kardeşime

Masa örtüleri için yaşar textil sahibi Yaşar yılmaz kardeşime

Yavru besleme aparatlarına sponsor olan Mergen Ahmet coşar kardeşime

İzmirden üşenmeyip mama getiren mama sponsoru olan Refik türk kardeşime

Katkılarından ve ince düşüncelerinden dolayı en samimi duygularla Teşekkürlerimi sunarım

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Gelmeyi çok istedim, iş dolayısıyla gelemedim ama gönlüm hep sizlerleydi. resimler ve yazılardan anladığım kadarıyla gerçekten büyük bir birlikelik örneği göstermişsiniz. bize bu aile örneğini gösterdiğiniz için Öncelikle Selahattin abim ve Arkadaşım Ahmet Salman'a, teşekkürler. Ayrıca, Sevgili Ahmet Salman ve Selahattin Abime Gönderdikleri hediyeden dolayı birkez daha teşeklür ediyorum. Gerçekten çok düşünceli abilerimsiniz. Saygılar sunuyorum. Yarışmaya katılan tüm arkadaşları da tebrik ediyorum.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
herşey çok güzeldi selahattin abi bu güzel ortamda bulunmaktan büyük bir zevk aldım hoş sohbetler oldu ikramlar oldu emeği geçen herkeze teşekkür ederim.....

saygılarımla

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Selehattin abi bende sizlerin arasında bulunmaktan keyif alırdım ama maalesef özel sektörde çalışıyoruz iznimiz yok :( Ortamınız çok güzelmiş anladığım kadarıyla kıskanmadım değil. İnşallah başka bir ortamda bir araya geliriz. Gerçekten aynı dili konuşan (kuş hobisi ile uğraşan) insanların bulunduğu yerde dostluklar çok güzel oluyor. Bu dostlukların pekişmesindede aracı olan sizlere minnettar olduğumuzu söylemeden edemeyeceğim. Teşekkürler.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İlgin ve emeğin için bizler teşekkür ederiz Selahattin abi

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz Selahattin abi yaptığın onca emek verdiğin hediyeler içinde ayrıca çok teşekkürler

Adı
serkan
Soyadı
cakiroglu
bizlere o günü yaşatan sevgili dostlarımıza sonsuz teşekkürler tüm katılımcılara saygılar

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
İlgi ve alakanıza biz teşekkür ederiz..T.dağ'dan selamlar.

Manituya

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Uygur
Selahattin abi herşey için çok teşekkür ederim güzel organizasyondu baya yoruldun ama degdi :=)))

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
selahattin abi  teşekkür ederim  hediyelerin  çok makbule geçti  bu ince  düşüncenden  dolayı tekrar tekrar tşk ederim..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin abi Antalya dan Fevzi BADAZLI  muhabbetkusuüreticiler.org standındaki ortamı anlata anlata bitiremiyor...:)
Sizi tebrik ederim...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
çevremdeki arkadaşlarım olmasaydı bu işin üstesinden gelemezdik inanırmısınız arkadaşlar
Gerd BLEİCHER ve Ghalip AL-NASSER bile bizim standı federasyon standı zannetti sinan bulutun abiside almanca biliyordu adamlar şaşırdılar tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler

hüseyin

Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
yıldırım
Abi standında çok güzeldi. ama misafirperverligin ve güler yüzün daha güzeldi. seninle tanıştığıma çok memnunum.