Filizlendirilmiş buğday hazırlanışı (resimli) (Habil TNT)

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Paylaşım için Teşekkürler.Gerçektende çok faydalı bilgiler.emeğinize sağlık

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
M.Ferdi TEYMUROĞLU KARDEŞİM BURDAN RAHATLIKLA YARARLANABİLİRSİN. ÖZEL OLARAKTA MESAJ ATTIM.

scdemirbas

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
can
Paylaşım için sağolasın eline sağlık,gayet net açıklayıcı paylaşım olmuş.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
habil abi petshop'tan bugday aldım ama olmadı nerden bulabilriz bu bugdayı bide kaynatıyomuyuz bugdayları

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
habil abi petshop'tan bugday aldım ama olmadı nerden bulabilriz bu bugdayı bide kaynatıyomuyuz bugdayları
HAYIR KAYNATMIYORUZ NORMAL SUYUN İÇİNDE BEKLETİYORUZ.
ALACAĞIN BUĞDAYI KONTROL ET GÜVELİ OLMASIN VEYA KIRIK BUĞDAY OLMASIN.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
bide abi senin aldığın bugdaylar ilk resimdede beyaz benim aldığım buğdaylar siyah renge yakındı kabuklumu acaba benim aldığım buğdaylar :)

mehmet hoca

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
HABİL VE GÜNAY USTALARIN EMEKLERİNE VE BİLGİLERİNE SAĞLIK....
BEN 24 SAATLİK SUDA BEKLEME SÜRESİNDE EN AZ 4-5 DEFA SUYU DEĞİŞTİRİYORUM.. AYRICA FİLİZLENME SÜRESİ İÇİN SÜZECE KOYDUĞUM ZAMAN MUTLAKA SOFRA BEZİ İLE SÜZGEÇİN ALTINI ÜSTÜNÜ HER TARAFINI KAPATIYORUM.. ÇÜNKÜ KARANLIK VE ILIK BİR ORTAM OLSUN Kİ BUGDAY FİLİZLERİ HEMEN BAŞINI ÇIKARSIN.. YANİ AÇIK ORTAMDA 24 SAAT FALAN FİLİZLENMESİ İÇİN BEKLEMEYE GEREK YOK...BUNU DA ESKİ TOPRAK BABAM ÖĞRETTİ BANA.. NE O ÖYLE AÇIKTA BUĞDAY MI FİLİZLENİRMİŞ DİYE KIZDI BİRDE :) EN SON FİLİZLENDİKTEN SONRA GÜNAY USTADAN ÖĞRENDİĞİM GİBİ FİLİZLİ HALİ İLE DEZENFEKTANLI SUDA 15-20 DAKİKA BEKLETİP SUNUYORUM KUŞLARA... ARTAN OLURSA BUZDOLABINA KOYUYORUM VE EN FAZLA 2 GÜNDE TÜKETİYORUM.. SAYGILAR SELAMLAR

mustafa alaca

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ALACA
normalde ambarlarımızda buğday  olduğu halde marketten aşurelik buğday aldım kg 1.5 tl..temiz ve güvesiz olduğu için tercih ettim.