fıstığın anısına

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
merhaba arkadaşlar nedendir bilmem ama bunu yayınlayasım geldi resimdeki kuşum ilk kuşum mayıs 2010 aldım adını fıstık koymuştuk aldığımda 1 aylıkdı petshopçuya bana güzel eğitebileceğim bir kuş ver dediğimde bunu gösterdi yani eve kadar elimde bile getirsem olurdu elimden hiç inmedi bize kendini çok sevdirdi kafesinin kapısını hiç kapatmazdık kendisi yem yemek su içmek birde uyumak için girerdi kafesine ve birgün işyerime bir telefon geldi fıstık yok eve geldim evin altını üstüne getirdim yok ...odanın camı açıktı tül üstüne çekikti haziran ayı 1. katta oturuyoruz camdan baktığımda 3 tane kedi camın ağzında bir tanesi serilmiş yere keyif çıkarır gibi aklıma hemen gelen senaryo şu oldu fıstık kafesinden sıkılıp camın ağzındaki koltuğun üstünde ötmeye oynamaya başladı bunu duyan kedi içeri daldı ve çıktı saniyelikti aklıma başka birşey gelmedi tam 6 ay geçti halen bir yerden çıkacakmış gibi bakınıyorum....
o kuştan sonra hırs yaptım elimdeki kuş sayısı 12 yi buldu üretime karar verdim ama hiç biri fıstığın yerini tutmuyor... sizleri bunaltmadım umarım....!  ::)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İnşaallah bol üretim yapıp. Onlarca fıstık ayrında kuş yetiştirirsiniz

E

elaziz2316

Guest
Her konuda "ilk göz ağrısı" asla unutulmaz. Birebir aynı renk tonunda yavru çıksa bile senin aklın hep fistıkta kalacaktır.Bu normaldir de aslında. Ama dikkat etmek lazım, takıntı olmasın.  ;)

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
benımde bı kusum vardı sarı kız elımde buyuttum bı gun yanlıslıkla tam kapıyı orterken arasından gecmeye kalktı ve boynu sıkısarak oldu onun o halını gorunce 15 dk aglamıstım ısın enteresan tarafı uzerımde odun kırsan aglamam !!!

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
sağolun dostlarım ilk önce gerçekten bu küçük canlıları sevmek lazım herkesin içinde gizli bir hedef vardır mesela ben fıstığı geri getirmeye çalışıyorum kendimi suçlu hissediyor belkide onda yaptığım yanlışları yapmamaya ve kendimi onlara adamaya hedef kılıyorum dediğim gibi herkesin içinde gizali bir hırs var muhabbet yetiştiriciliği konusunda amacım para kazanmak olsaydı farklı koştururdum bu yolda hilelere başvurabilirdim çoktan sanırım kuş sevgisi dostlarım ne demek istediğimi anlıyor benim gibi düşünen çok kişi var burada ben bu yüzden buradayım herkes ben gibi benden  :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
Her konuda "ilk göz ağrısı" asla unutulmaz. Birebir aynı renk tonunda yavru çıksa bile senin aklın hep fistıkta kalacaktır.Bu normaldir de aslında. Ama dikkat etmek lazım, takıntı olmasın.  ;)