ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
merhaba arkadaşlar nedendir bilmem ama bunu yayınlayasım geldi resimdeki kuşum ilk kuşum mayıs 2010 aldım adını fıstık koymuştuk aldığımda 1 aylıkdı petshopçuya bana güzel eğitebileceğim bir kuş ver dediğimde bunu gösterdi yani eve kadar elimde bile getirsem olurdu elimden hiç inmedi bize kendini çok sevdirdi kafesinin kapısını hiç kapatmazdık kendisi yem yemek su içmek birde uyumak için girerdi kafesine ve birgün işyerime bir telefon geldi fıstık yok eve geldim evin altını üstüne getirdim yok ...odanın camı açıktı tül üstüne çekikti haziran ayı 1. katta oturuyoruz camdan baktığımda 3 tane kedi camın ağzında bir tanesi serilmiş yere keyif çıkarır gibi aklıma hemen gelen senaryo şu oldu fıstık kafesinden sıkılıp camın ağzındaki koltuğun üstünde ötmeye oynamaya başladı bunu duyan kedi içeri daldı ve çıktı saniyelikti aklıma başka birşey gelmedi tam 6 ay geçti halen bir yerden çıkacakmış gibi bakınıyorum....
o kuştan sonra hırs yaptım elimdeki kuş sayısı 12 yi buldu üretime karar verdim ama hiç biri fıstığın yerini tutmuyor... sizleri bunaltmadım umarım....! :
o kuştan sonra hırs yaptım elimdeki kuş sayısı 12 yi buldu üretime karar verdim ama hiç biri fıstığın yerini tutmuyor... sizleri bunaltmadım umarım....! :