FORUM SAYFASINDA ÜRETİCİLER VE ŞEHİRLERİ BAŞLIĞININ OLMASI

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Site yönetiminden üreticileri daha kolay bulup iletişim sağlamak amaçlı ana konu başlığında şehre göre kategori olmasını rica ediyorum. Sanırım bir çoğumuz bu konuda hemfikiriz...

Örneğin istanbuldan kuş almak istediğimde bu şehirdeki üeticiye daha kolay ulaşmamı sağlayacaktır.  Tabi üreticiler resim video satılık yada alınık kuş paylaşımlarını bu bölümdede yapabiliyor olacaklarından forum çok daha kullanışlı olacak.  Kullanım şekli ; kişi ilanı yada konuyu açtığında  yaşadığı şehir adı seçeneği sabit olmalı. Kişi örneğin iatanbul seçtiğinde konu otomatikmen istanbul şehrinde açılmalı.....karılıyormusunuz.?

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
katılmanıza sevindim...  tabi sayfa yeniden şekillenecek ama artık olsun o kadar :)

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
evil_ideaiyi düşünülmüş site yonetımıgeregını yapacaktır

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Bütün illeri koymak yine veri kirliliği yapabilir ama 7 bölgeye ayırmak bana daha doğru geliyor.

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
drop-down menü şeklinde seçim yapılacağı için kirlilik yaratmaz diye düşünüyorum. var olan az bilgi birikimimle istendiği takdirde teknik olarak siteye yardımcı olabilirim.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Soner DURMUŞ' Alıntı:
Bütün illeri koymak yine veri kirliliği yapabilir ama 7 bölgeye ayırmak bana daha doğru geliyor.
soner bey öle de olabilir..  bütün iller zaten olmaz...  topu topu kaç üretici varki. olsa olsa 8-10 şehir olacaktır... 81 ilden çıkacağını sanmam... ki olsa da daha çok üye çeker ve daha ilgiyi artırır... dediğiniz siteye katılımı bile sağlar...  ki aklıma gelen şehirler

İstanbul , Antalya (Alanya) , izmir , mersin  , Ankara ,  vs vs . toplasan sanırım 10 şehir vardır.