Forum Üyesi arkadaşların istekleri

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar forumumuz bir üst versiyon olarak SMF 2.0.9 yükseltilmiş olup forumumuzun daha hızlı çalışması için fazladan olan eklentiler kaldırılmıştır.bu temayı benimsemiştik değiştirmedik

Google optiminasyonu sağlamak için Emirhan arkadaşımız 1 yıl boyunca Teknik servisliğini yapıp forum da aktif olacaktır.

Her Konuda Social Bookmarkları Aktif Edilecek
Her Konuda Facebook Beğen Eklentisi çıkması sağlanacak
Twitter, Facebook, Google+ gibi Siteler de paylaşma butonları ve düzgün içerik görüntülenebilicek
Ayrıca forumumuzdan resim eklenebilmesi için galeri eklentisi eklenecektir .

Sizlerden istediğimiz forumumuzda üyelerimizin daha rahat bir şekilde aktif olabilmeleri için bizim aklımıza gelmeyen sizlerin bizlerden istediği durumları bizlere bildirmeniz şimdiden teşekkürler..

Emirhan Oruç

Yeni Üyemiz
Adı
Emirhan
Soyadı
Oruc
Fatih KÖLE' Alıntı:
Konu içeriğinde resimler için otomatik küçültme kaldırılmış mı acaba tekrar yapılsa iyi olacak.Gözüme şimdilik o çarptı.
Merhaba fatih bey, sizin isteğiniz yerine getirilmiştir.

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
Teşekkürler. Aslında çok şey yapılması lazım ama gözümüze çarptıkça yazarım be. Mesela profil alanı iyi olmamış gibi geldi bana. Daha güzel profil alanları olacaktı. Ayrıca az buçuk sistemden anlarım bende çok kullandım forum sistemini yapabileceğimiz bir şeyler olursa yapmaya çalışırım. Kolay gelsin.

Emirhan Oruç

Yeni Üyemiz
Adı
Emirhan
Soyadı
Oruc
Fatih KÖLE' Alıntı:
Teşekkürler. Aslında çok şey yapılması lazım ama gözümüze çarptıkça yazarım be. Mesela profil alanı iyi olmamış gibi geldi bana. Daha güzel profil alanları olacaktı. Ayrıca az buçuk sistemden anlarım bende çok kullandım forum sistemini yapabileceğimiz bir şeyler olursa yapmaya çalışırım. Kolay gelsin.
Merhaba Fatih Bey,
Profil alanında eski sistemde fark ettiyseniz yazılar felan birbirine girmiş ve bu şekilde durmuyordu.
Onları düzenledik yeni bir görünüme kavuşturduk.İlerleyen zamanlarda ek profil bilgileri felan ekleyebiliiriz

Fatih Köle

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.pvckafesyuvalik.com
Adı
Fatih
Soyadı
Köle
Elinize sağlık iyi gidiyor. Ve benim gözüme çarpan  profil alanında üye renkleri herkez de aynı gözüküyor.

Profil alanında da renkler ayarlanırsa göze hoş gözüken bir görüntü çıkar rütbelerden kastım yani.