FOTARAFİ YÜKLEDİM 14 şubat 2012 tarihine cok acı bir günle başladim cok üzgünüm

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli kardeşim.Kuşunun ölmesi çok üzücü bir durum.Ölüm sebebine gelince buradan kestirmek biraz zor.Öncelikle ölü olan kuşun göğüs kemiği sanki fazla belirgin gibi.Yani kuruma belirtisi göztermiş.Ayrıca kuşun isal gibi.Yani tam bir sebep söyleyemiyeceğim.Yeni aldığın kuş da hastalıklı olabilir.

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
bilgiler icin tesşekkur ederim yanliz şu olayı anlayamadım kuruma belirtisi nedir birdaha olmaması icin ne yapmalıyım ?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kurumanın belirtisi göğüsün iyice zayıflamasıdır kuşu eline aldığında göğüs kemiği eline gelecek kadar çıkmıştır bu hastalığa yakalanmaması için haftada 1 elma sirkesi eklemelisin suyuna kafes herzaman hijyenik ve temiz olmalı ayrıca aldığın kuşlarda kuruma olmaması için almadan önce eline bi al ishali varmı göğüs kemiği çıkmışmı iyice kontrol et geçmiş olsun

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Sezgin ANIL' Alıntı:
Kurumanın belirtisi göğüsün iyice zayıflamasıdır kuşu eline aldığında göğüs kemiği eline gelecek kadar çıkmıştır bu hastalığa yakalanmaması için haftada 1 elma sirkesi eklemelisin suyuna kafes herzaman hijyenik ve temiz olmalı ayrıca aldığın kuşlarda kuruma olmaması için almadan önce eline bi al ishali varmı göğüs kemiği çıkmışmı iyice kontrol et geçmiş olsun
Sezgin abicim cok ama cook teşsekkur ederim bilgilendirdigin cok saol abicim