*** Foto Yarışması ***

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel fikir Habil. Siteye ayrı bir aktivitede katılmış olur. Katılımcı arkadaşlar içinde ayrı bir heyecan oluyor. Bu konu ile ilgili farklı fikirleri olan arkadaşlarında düşüncelerini yazmalarını bekleriz

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Daha önce yapılan yarışmayı Cemal Tanış organize etmişti sanırım...baya başarılı olmuştu. Bu konuyu kendisine iletme şansınız olursa belki yine yarışmayı organize etme konusunda yardımcı olur. Ayrıca yarışma da kuru-kuruya olmaz...ödüller olamsı gerek ve bu ödüller için de sponsorlar gerekiyor. Yarışma organize edilebilirse, ben ödül sponsorlarından biri olmaya hazırım.
Günay abi senin varlığın yeter...

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Her nekadar üretici anlamında hem derneğe hem klübe üye olmuş olsam da, aslında ''Öğrenmek'' anlamında siteyi giriyor, güzel konu başlıklarını kaçırmamaya çalışıyorum...
Habil beyin fikri sayesinde de bir anlamda kuşlarımızın durumlarını kıyaslamak ve en önemlisi de birşeyler daha ''Öğrenmiş'' olabileceğimizi düşünüyorum...
Fikren destekliyorum.
Saygılarımla

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Çok güzel bir fikir Selahattin abimizin yorumunu almak gerekir. :)

TuNa

Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
TUNA
abi güzelbir fikir sunmuşun nasıl olcak yardım edebilirsek amacına amacımıza ulaşırız inş

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Mantıkılı bence benim bunla ilgili akvaryumculuktan ödülüm var burda neden olmasın ki demi aslında süper fikir bencede. Katılıyorum size.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Bence yarışmalara kısa bir süre kalmasından dolayı ıyı bır fikir gıbı gelmedı bana
Genede katılan arkadaşlara basarılar dilerim.
bu paylaşım 7 nisanda yayınlandı....

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
gerçekten çok güzel bir düşünce hem zevk hemde güzel bir bilgi paylaşımı olacak..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
İnşaAllah en kısa zamanda organize edilir.Sabırsızlıkla bekliyoruz.

shartz

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
BOZDOĞAN
aslında böyle bir yarışma çok iyi olur. siteye katılımı da arttıracağını düşünüyorum. ama bu yarışmalarda bir ödül olmazsa katılımda az olur. tabi işin hile taraflarınında engellenmesi gerekir.
1-mesela bir üyenin farklı farklı isimlerle üye olarak oy kullanması engellenmelidir.
2-küçükte olsa yarışmada en azından ilk üçe girenlere ödüller verilebilir(muhabbet kuşu, yem, kafes ve aksesurları vs.)
3-üye kendi katıldığı dalda kendine oy verememelidir.
4-yarışmaya katılım için şartlar asgari düzeyde olmalıdır(yani yok günlük online süresi şu kadar olacak, iletisi şu kadar olacak gibi şartlar katılımı azaltacaktır.)
5-üye oylarının yanı sıra jüri( üç kişilik yeterlidir) heyeti olmalıdır(ama jüriler yarışmaya katılmamalı ve oy kullanmamalıdır)
6- üye oylarının %70'i +jüri puanı : toplam puan( tarzı bir sistem iyi olabilir.
7- üyeler kesinlikle her bir dalda tek oy kullanmalı ve farklı şekillerde birden fazla oy verdiklerinin anlaşılması halinde üyelikleri silinmelidir.
8-yarışmada dereceye girenlerin ödülleri nasıl sağlanır bilmiyorum ama ödüllerin gönderim için kargo giderlerini yarışmayı kazananlar ödeyebilirler.
9- yarışmanın en azından 2 ayda bir düzenlenmesinin uygun olacağını düşünmekteyim.
10- selahattin abime selamlar
not: farklı düşünceleri olan arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa eminim güzel bir yarışma ortaya çıkacaktır

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Murat BOZDOĞAN' Alıntı:
aslında böyle bir yarışma çok iyi olur. siteye katılımı da arttıracağını düşünüyorum. ama bu yarışmalarda bir ödül olmazsa katılımda az olur. tabi işin hile taraflarınında engellenmesi gerekir.
1-mesela bir üyenin farklı farklı isimlerle üye olarak oy kullanması engellenmelidir.
2-küçükte olsa yarışmada en azından ilk üçe girenlere ödüller verilebilir(muhabbet kuşu, yem, kafes ve aksesurları vs.)
3-üye kendi katıldığı dalda kendine oy verememelidir.
4-yarışmaya katılım için şartlar asgari düzeyde olmalıdır(yani yok günlük online süresi şu kadar olacak, iletisi şu kadar olacak gibi şartlar katılımı azaltacaktır.)
5-üye oylarının yanı sıra jüri( üç kişilik yeterlidir) heyeti olmalıdır(ama jüriler yarışmaya katılmamalı ve oy kullanmamalıdır)
6- üye oylarının %70'i +jüri puanı : toplam puan( tarzı bir sistem iyi olabilir.
7- üyeler kesinlikle her bir dalda tek oy kullanmalı ve farklı şekillerde birden fazla oy verdiklerinin anlaşılması halinde üyelikleri silinmelidir.
8-yarışmada dereceye girenlerin ödülleri nasıl sağlanır bilmiyorum ama ödüllerin gönderim için kargo giderlerini yarışmayı kazananlar ödeyebilirler.
9- yarışmanın en azından 2 ayda bir düzenlenmesinin uygun olacağını düşünmekteyim.
10- selahattin abime selamlar
not: farklı düşünceleri olan arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa eminim güzel bir yarışma ortaya çıkacaktır
Aksine,bence üyeler oy kullanmamalı :)
Malum yok arkadaşımdı kıramadım ,yok akrabaydı vs. gibi çocukça şeyler yaşanabilir :)
En kısa ve kolay yolu forumun önde gelen 5-10 kişisi yani forumu taşıyan kişiler veya dernek yöneticileri gibi isimler oy versin,kısa zamanda uğraş harcamadan elden çıkarılır yarışma :) Katılanlarda tatmin olur,forumun yönetenlerde kısa sürede yarışmayı takip etmekten kurtulur.

Maksat güzel fotolar paylaşmak olsun :)