Fotojenik Çift Hane El Yapımı Ev tipi Kafes :D

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
Değerli Arkadaşlar Yapmış Olduğum Araştırmalar sonucu Elde ettiğim bilgilere göre böyle bir kafes yaptım ama Kuşum yok :( behzat tiğiz kardeşimle anlaşırsak 2 çift kuş alıcam elimde bir çift kuş var yeni yaptığım kafesimide doldurmak istiyorum bunu sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz...bide kuşlarımın fotosunu çektim yaşları hakkında ve dişinin ayağında hafif bir topallık var çiftleşmede sorun olur mu bilgilendirirseniz beni çok sevinirim..

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Maşallah elinize sağlık. Kuşlar için çok güzel bir cifthane olmuş. Hayırlı üretimler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuş alacağınız kişi olarak behsatı seçmeniz isabet olmuş tebrik ederim gerçekten çok değerli ve dürüst bir arkadaşımız bir o kadarda işini severek ve ciddiyetle yapan biri. şimdiden alacağınız kuşlarınız ve çifthaneniz hayırlı uğurlu olsun

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Çok güzel olmuş tebrik ederim.Hayırlı olsun.Tünek sayısını teke düşürürseniz daha güzel olucak gibi.Allah yavrularını görmeyide nasip etsin.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
maşaallah güzel olmuş. Emeğinize sağlık

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
tşk ederim ustadlar yorumlarınızı esirgemediğiniz için..aslında bende düşünmüştüm teke düşürmeyi ama bir türlü karar veremedim ...

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
tşk ederim behzat kardeşim silvandan aramıştım seni umarım hatırlamışsındır beni artık bu yuvaları sen doldurursun :):)