Gaga Taşında İlk Defa | EUCALYPTUS PREMIUM Gaga Taşı

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta, stok durumu hala uygun mu sipariş için (Eucalyptus gaga taşı)?
Mineral blok içinde ilgili topic'te soracaktım ama o topic'i bulamadım.Onuda burdan sormuş olayım.Mineral blok stok durumu nedir?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Günay usta, stok durumu hala uygun mu sipariş için (Eucalyptus gaga taşı)?
Mineral blok içinde ilgili topic'te soracaktım ama o topic'i bulamadım.Onuda burdan sormuş olayım.Mineral blok stok durumu nedir?
Aga stok durumu 500 üzerinde, yani sıkıntı yok, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
günay abi son güncel fiyat listesini yazarmısın herkesın de böylece bilgisi olmus olur. Fİyatlar konusunda tekrardan
Fiyatlarda bir değişiklik yok, Okaliptus Tomurcuklu mineral blok - 1 lira 25 kuruş, Ekstra Killi mineral blok - 1 lira 25 kuruş. 50 - 200 adet arası alımlarda adet fiyatı 1 lira. 200 adet üzeri alımlarda adet fiyatı 85 kuruş + ücretsiz kargo (PTT Kargo ile). Bu fiyatlar her iki mineral blok için geçerli.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Fiyatlarda bir değişiklik yok, Okaliptus Tomurcuklu mineral blok - 1 lira 25 kuruş, Ekstra Killi mineral blok - 1 lira 25 kuruş. 50 - 200 adet arası alımlarda adet fiyatı 1 lira. 200 adet üzeri alımlarda adet fiyatı 85 kuruş + ücretsiz kargo (PTT Kargo ile). Bu fiyatlar her iki mineral blok için geçerli.
[/quote]

Cevap için teşekkürler

yanlız aklıma takılan şimdi iki çeşit var en iyisi hangisi kuşlar için günay abi

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
Cevap için teşekkürler yanlız aklıma takılan şimdi iki çeşit var en iyisi hangisi kuşlar için günay abi
en iyisi diye birşey yok, her 2 gaga taşının ayrı değerleri var ve her ikisinin de faydaları ayrıdır. Kuşlarımın Killi olan gaga taşını özellikle yaz aylarında daha çok tükettiklerini gözlemledim.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Gaga taşlarını kümeslerden eksik etmemeli birde taşı işin ehli yapıyorsa kimse kaçırmasın adres belli hayırlı satışlar.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
en iyisi diye birşey yok, her 2 gaga taşının ayrı değerleri var ve her ikisinin de faydaları ayrıdır. Kuşlarımın Killi olan gaga taşını özellikle yaz aylarında daha çok tükettiklerini gözlemledim.
anladım teşekkurler bilgi için

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Aga stok durumu 500 üzerinde, yani sıkıntı yok, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Günay usta kargoyu aldım.Bildiğin üzere (iş yoğunluğu),arayamadım.İlgin için teşekkür ederim.

Adı
kaan nedim
Soyadı
bayraktaroğlu
Günay abi kargon elime dün itibari ile ulaştı.Gönderdiğin hediyeler için çok teşekkür ederim mahçup ettin beni.Dürüstlüğün ve güvenilir alışverişin için teşekkürler.Şimdi Sonuçları izleme vakti =)

semihgul

Üyemiz
Web sitesi
www.semihgul.com.tr
Adı
Semih
Soyadı
GÜL
Günay Abi Merhaba,

Gaga taşları bu hafta içi elime ulaştı. fazla fazla doldurmuşsun çok teşekkür ederim.  Buradaki arkadaşlarla da paylaşıyorum. Ürün kalitesi tartışmasız zaten. Samimiyetin, dürüstlüğün ve muhabbetin için çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Hayırlı satışlar.

Abi bende alacağımda, Alanya'da bu hafta bir araba alma işimiz var olursa o zaman alırım. Yoksa otobüsle gönderirsin.

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Günay abi kargo bana ulaştı herşey için çok teşekkür ederim. Bloğu kafese takar takmaz kuşlarım kemirmeye başladılar. Tekrardan teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık.

Mammeda

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Cakmak
Günay beyin ürettiği gaga taşları bana da ulaştı. İstediğimden fazla koyduğu ve gösterdiği ilgi için teşekkür ederim..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Aziz ÖDÜK' Alıntı:
abi bende 10 adet istiyorum özelden mesaj attım ancak görmediniz galiba.
Aziz bey paketiniz size ulaştı, inşallah kuşlarınız severek kemirirler  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ahmet ÇAKMAK' Alıntı:
Günay beyin ürettiği gaga taşları bana da ulaştı. İstediğimden fazla koyduğu ve gösterdiği ilgi için teşekkür ederim..
Zaman ayırıp yorum yazdığınız için teşekür ederim Ahmet bey, umarım kuşlarınız da en az sizin kadar gaga taşlarını beğenirler  :)

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Günay usta nasılsın?Umarım iyisindir.Malum bahar geldi sayılır.Çiftler hazırlık yapmaya başladı.Gaga taşı ihtiyacı çoğalacak.Stok durumu nedir?