Gagasından köpük cıkıyor acil yardım

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Hayırlı üretimler dilerim herkese, albino muhabbet kuşumun ağzında köpük var ve gözü resimdeki gibi yardımcı olabılırmısınız ne yapmam gerek?
https://hizliresim.com/Ql2n8y

delidolu_seninle

Takipçi Üyemiz
Adı
Yunus
Soyadı
Köprübaşı
Aynı dert bende de vardı, geçen hafta kuşum öldü, yanında kuş barındırmayın sepici bilginiz olsun. Yem yediğinde salyalarından dolayı yemler birbirine yapışıyor dimi? İnşallah kurtarırsınız. Bu hastalığı atlatan arkadaşlar varsa yardımcı olursa bizde bilinçlenmiş oluruz. Geçmiş olsun.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Yunus KÖPRÜBAŞI' Alıntı:
Aynı dert bende de vardı, geçen hafta kuşum öldü, yanında kuş barındırmayın sepici bilginiz olsun. Yem yediğinde salyalarından dolayı yemler birbirine yapışıyor dimi? İnşallah kurtarırsınız. Bu hastalığı atlatan arkadaşlar varsa yardımcı olursa bizde bilinçlenmiş oluruz. Geçmiş olsun.
Yanından ayırdım hemen ınsallah Ötekine bulasmaZ. Forumda araştırdım ornimix diye bi ilaç var göz nezlesi ve solunum yolları içim şimdi almaya gidiyorum bulabılırsem.tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
benimkide olmuştu aynı forumda biri anlatmış kursak mantarı bir ilaç var eczaneden 5 -10 lira arası alıyosun bir hapı 4 e bölüp suluğuna ufalıyosun 1 hafta devam ediyosun şifa yaratandan benimki iyileşmişti ilacın ismi aklımda değil ama google biraz ararsan denkgelirsin kursak mantarı diye

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Yem çıkarır gibi hareketler yapıyor kursak mantarı olma ihtimali var ozaman.

a.kalkan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali osman
Soyadı
Kalkan
Benim lutino kuşumda aynı şu anda ağzından köpük geliyor nidazol verdim ayrıca behzat TİĞİZ kardeşim den ilaç siparişi verdim inşallah yetişir ise vereceğim ilacı ve sonucu bekleyeceğim
Behzat TİĞİZ  kardeşime burdan teşekkür ederim yardımcı olduğu icin

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Ali Osman KALKAN' Alıntı:
Benim lutino kuşumda aynı şu anda ağzından köpük geliyor nidazol verdim ayrıca behzat TİĞİZ kardeşim den ilaç siparişi verdim inşallah yetişir ise vereceğim ilacı ve sonucu bekleyeceğim
Ilacın adını ögrenebılırmıyım ?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ali Osman KALKAN' Alıntı:
ben tsk ederim abi tedavi edebilirsek ne mutlu bana

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Selim YALÇIN' Alıntı:
Behsat abi yardım bekliyorum
selim kardesim bu sene kumeslerde sanırım mevsimlerin normal gitmemesinden dolayı olusan, agır solunum yolu enfeksiyonları var, mikrop kuslarin sindirim sistemini bozuyor kusmalarina ve rahat nefes alamamalarına sebep oluyor, tedavi edilmedigi taktirde ölümcül oluyor, birkac kumeste tavilin ve vilacolu denedik basarılı sonuclar elde edildi,ilaclar elimde mevcut tedarik edemezsen yollarım

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Arkadaşlar forumda araştırma sonucu Mert Aydın ın tedavi Yönetimi'ni gördüm kendımde teyit etmek için telefonla konuştum Sağolsun yardımcı oldu, kuş ölecek sandım iyice uzanmıştı kafese nidazol 250 tablet ile kuş şuan kendisi tüneğine çıkmış durumda. Şuan durumu daha iyi.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Kardeş dişiyi kaybettim, Erkeği ayırmıştım. Erkekte sonradan başladı aynı hastalık kurtaramadım onuda.

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Sağol kardeşim başka kuşum yok. Küçüklükten beri erkek yetiştirip egıtırim. Erkek egıtımlı  bağlıydı bana kıyamadım tek Olmasın diye Dişi aldım. Ikiside sağlıklıydı mamadan yada sudan mikrop aldılar sanırım cok iyi bakıyordum aslında. Üzdüler beni. Allah sizin kuşlarınıza sağlık versin ınsallah