Yanından ayırdım hemen ınsallah Ötekine bulasmaZ. Forumda araştırdım ornimix diye bi ilaç var göz nezlesi ve solunum yolları içim şimdi almaya gidiyorum bulabılırsem.tecrubeli arkadaşların yorumlarını bekliyorumYunus KÖPRÜBAŞI' Alıntı:Aynı dert bende de vardı, geçen hafta kuşum öldü, yanında kuş barındırmayın sepici bilginiz olsun. Yem yediğinde salyalarından dolayı yemler birbirine yapışıyor dimi? İnşallah kurtarırsınız. Bu hastalığı atlatan arkadaşlar varsa yardımcı olursa bizde bilinçlenmiş oluruz. Geçmiş olsun.
Nidazol kullanıyorum Behsat abi şuan kafesin dibinde bekliyor gözler kapalı durumu iyi degıl nasıl bir tedavi önerirsinBehzat TİĞİZ' Alıntı:solunum yolu enfeksiyonu
Ilacın adını ögrenebılırmıyım ?Ali Osman KALKAN' Alıntı:Benim lutino kuşumda aynı şu anda ağzından köpük geliyor nidazol verdim ayrıca behzat TİĞİZ kardeşim den ilaç siparişi verdim inşallah yetişir ise vereceğim ilacı ve sonucu bekleyeceğim
Behzat TİĞİZ kardeşime burdan teşekkür ederim yardımcı olduğu icin
ben tsk ederim abi tedavi edebilirsek ne mutlu banaAli Osman KALKAN' Alıntı:Benim lutino kuşumda aynı şu anda ağzından köpük geliyor nidazol verdim ayrıca behzat TİĞİZ kardeşim den ilaç siparişi verdim inşallah yetişir ise vereceğim ilacı ve sonucu bekleyeceğim
Behzat TİĞİZ kardeşime burdan teşekkür ederim yardımcı olduğu icin
Behzat bey de var ayrıca forum başında var vilacol ve tavilin isimleri dediğim gibi siparişi verdimSelim YALÇIN' Alıntı:Ilacın adını ögrenebılırmıyım ?
selim kardesim bu sene kumeslerde sanırım mevsimlerin normal gitmemesinden dolayı olusan, agır solunum yolu enfeksiyonları var, mikrop kuslarin sindirim sistemini bozuyor kusmalarina ve rahat nefes alamamalarına sebep oluyor, tedavi edilmedigi taktirde ölümcül oluyor, birkac kumeste tavilin ve vilacolu denedik basarılı sonuclar elde edildi,ilaclar elimde mevcut tedarik edemezsen yollarımSelim YALÇIN' Alıntı:Behsat abi yardım bekliyorum