galiba yumurtlayacak...

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşar galiba  en sonunda yavru almak için bir adım atmış olucam. daha önce bahsettiğim çiftim beklememi söylemiştiniz bende yılmadım bekledim ayırmadan ve bi süre sonra kavgalar başladı didişip durdular ve daha sonrasında kavga kalmadı ve şı 1 haftadır öyle güzel belirtiler gördümki . önce dişi  yuvalığa girip çıkmaya başladı erkekde bağırıp durdu adeta dışarıda sonra bir dişi bir erkek girmeye başladı yuvalıgı paylaşadıyorlardı adeta ve şimdide ikside içinde vakit geçiriyor yuvalığı kemirme sesleri ve erkeğin kur yapma sesleri geliyor dışarıdada  erkek kusuyor dişiye yani herşey yolunda gidiyor gibi öpüşüyorlar falan sanırım çiftleşme olacak gibi sizlerle paylaşmak istedim ve yapmam gereken birşey varsada cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler.

arkadaşlar bide kuşlarım için suluklarına ayrı ayrı zaman aralıklarıyla avit-k veriyorum ve sırasıyla harnup bekmezini sulandırıp öyle veriyorum hem sıcak tutsun diye hemde vitamin deposu olduğu için ve harnup pekmezini kullandıktan sonra bu belirtilere şahit oldum lazım arkadaşlar olabilir belki ...

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Şanslısın ... Kur,Yuvalığı kemirme,Yuvalığı paylaşma,Erkeğin yem kusması bunlar yeni bir yavrunun gelişini bildirir kuşlarınızı rahatsız etmeyin ve sesli ortamda bırakmayın hayırlı olsun

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
İnşallah en kısa sürede yumurtlarlar.Profilinizi düzenleyip ismsnizi belirtirseniz bizde öğrenmiş oluruz.Biz arkadaşlarımıza isimleri ile hitap etmeyi severiz.

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
teşekkürler arkadaşlar inşallah dilediğimiz sonuçları alırız hepimiz...

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Sencer Öztan' Alıntı:
Şanslısın ... Kur,Yuvalığı kemirme,Yuvalığı paylaşma,Erkeğin yem kusması bunlar yeni bir yavrunun gelişini bildirir kuşlarınızı rahatsız etmeyin ve sesli ortamda bırakmayın hayırlı olsun
teşekkürler. sencer bu dişi albino kuşumdan yavru almayı o kadar bekledımki bilemezsin en sonunda karar verdım bu erkeği hiç değiştirmeden beklicem dedim eşleşmelerini ve en sonunda belirtilerini görmeye başladım dişim 5 aydır yanımdaidi bu erkeklede iki buçuk aydır beraber . ama iki buçuk  aydan sonra olsada güzel bi duygu umarım herkes bu şansı yakalar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gözünüz aydın. Herşey gönlünüzce olur inşaallah

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar artık erkek kuşum yuvalığa nadiren giriyor tünekte ötüp duruyor sanki beklıyor gibi aceba çiftleşmişlermidir. bundan emın olmanın bi yöntemi varmı yoksa beklemelımıyım . yuvalığı hiç kontrol etmıyorum ürker diye . erkede yuvalığa girince sesler gelıyor sanki çiftleşiyor gibi. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.