arkadaşar galiba en sonunda yavru almak için bir adım atmış olucam. daha önce bahsettiğim çiftim beklememi söylemiştiniz bende yılmadım bekledim ayırmadan ve bi süre sonra kavgalar başladı didişip durdular ve daha sonrasında kavga kalmadı ve şı 1 haftadır öyle güzel belirtiler gördümki . önce dişi yuvalığa girip çıkmaya başladı erkekde bağırıp durdu adeta dışarıda sonra bir dişi bir erkek girmeye başladı yuvalıgı paylaşadıyorlardı adeta ve şimdide ikside içinde vakit geçiriyor yuvalığı kemirme sesleri ve erkeğin kur yapma sesleri geliyor dışarıdada erkek kusuyor dişiye yani herşey yolunda gidiyor gibi öpüşüyorlar falan sanırım çiftleşme olacak gibi sizlerle paylaşmak istedim ve yapmam gereken birşey varsada cevaplarınızı bekliyorum... teşekkürler.
arkadaşlar bide kuşlarım için suluklarına ayrı ayrı zaman aralıklarıyla avit-k veriyorum ve sırasıyla harnup bekmezini sulandırıp öyle veriyorum hem sıcak tutsun diye hemde vitamin deposu olduğu için ve harnup pekmezini kullandıktan sonra bu belirtilere şahit oldum lazım arkadaşlar olabilir belki ...
arkadaşlar bide kuşlarım için suluklarına ayrı ayrı zaman aralıklarıyla avit-k veriyorum ve sırasıyla harnup bekmezini sulandırıp öyle veriyorum hem sıcak tutsun diye hemde vitamin deposu olduğu için ve harnup pekmezini kullandıktan sonra bu belirtilere şahit oldum lazım arkadaşlar olabilir belki ...