B Burhan YELTER Üyemiz Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 38 Konum Gebze/KOCAELİ Adı Burhan Soyadı Yelter 5 Eki 2015 #1 Hayırlı geceler arkadaşlar, kocaeli gebzeden uretici var ise tanışmak isterim.
C CEM CANER Takipçi Üyemiz Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 236 Konum BALIKESİR/ERDEK-KÜTAHYA Adı CEM Soyadı CANER 5 Eki 2015 #2 mutlaka üreticiler vardır bulmanızın en kolay yolu ordaki derneği ziyaret edin
B Bay18 Uzman Üyemiz Katılım 19 Şub 2012 Mesajlar 356 Konum Çankırı Adı sinan Soyadı celikel 6 Eki 2015 #3 Oktay aykut bey var gebzedeydi sanırım.
B Burhan YELTER Üyemiz Katılım 3 Eki 2015 Mesajlar 38 Konum Gebze/KOCAELİ Adı Burhan Soyadı Yelter 7 Eki 2015 #4 Oktay beyi duymadım hiç ama illaki vardır üretici arkadaş, gebzede dernek yok,sadece kocaeli de kocaeli ornitoloji derneği var,oraya da musait olduğum sürece gidiyorum,lâkin dernekte genellikle kanarya ağırlıklı.
Oktay beyi duymadım hiç ama illaki vardır üretici arkadaş, gebzede dernek yok,sadece kocaeli de kocaeli ornitoloji derneği var,oraya da musait olduğum sürece gidiyorum,lâkin dernekte genellikle kanarya ağırlıklı.