gelin birlik olalım !..

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
arkadaşlar az önce konulara bir göz atarken birşey dikkatimi çekti acaba birtakım ilaçları vitaminleri vs. toplu şekilde aldığımızda daha uyguna alabiliriz bir yerde bunu depolayaıp ihtiyacı olan ihtiyacı kadar buradan karşılayabilir!...

ama bunu ne şekilde nasıl yaparız fikri olan arkadaşlar  ;)

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,257.0.html

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
yılmaz bu ilaçlar,mineraller ve vitaminler hiç biri muhabbet kuşu için üretilmemiştir hepsi tavukçuluk sektörü için üretilip büyük ambalajlara koyulmuştur o yüzden az kuşu olupta büyük ambalaj alamayan arkadaşlarımız birlikte haraket edip ortak alıp paylaşabilirler senin depominle vermiş olduğun örnek çok basit ben kg bulamadım 5 kg aldım depomin çok pahalı bir mineral değil eşe dosta geldiklerinde veriyorum birdaha geldiğinde sana da veririz unutturmazsan

emre erol

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
EROL
pahalı ilaçları almak isteyen kişiler isimlerini yazsın  1-2  adet alınır isteğe göre herkese eşit miktarda  paylaştırılır ama bu işe birisi öncü olmalıki diğer arkadaslara kargoyla karşıdan ödemeli felan gönderebilmeli ...ben başka bir sitedeki abimlerimle ortak baycox almıstım 4 kişi paylaştık hem ucuza geldi hemde ihtiyacım olanı almıs oldum hala kullanıyorum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Bu sorun, küçük ve orta büyüklüklerdeki üretimhanelerin (hobiciler dahil) ortak sorunu olmaya devam edecektir.
  Biz, zamanında ortak alıp paylaşmayı denedik ve "kısmen başarılı" olabildik.
  İyi bir yapılanma ve proğramlamayla başırılı olunabilir..

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Cihan bizim ecza depolarıyla anlaşmalarımız var
ben %40-45 gibi iskonto ile alabiliyorum istanbuldaki arkadaşlarımıza bu konularda yardımcı olmak isterim fakat bu işler çok zahmetli işler teslim etmek için kargoya vermek , randevulaşmak , beklemek , geldimdi gelemedimdi davaları beni sıkıntıya sokar o yüzden ben yokum ;) ;)

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
cihan aytan' Alıntı:
haklısın abi ozaman ben birşey demedim farzedelim işler sarpa sarar ..... ???
cihan muzdariplikten dolayı konuyu ilk açan sensin ama hemen ilk vazgeçende sensin.biraz gayret.bak sen pendikte oturuyorsun.pendik köprüsüne çıkan yol üzerinde sağ kolda biri aydınlı yoluna dönüşteki ışıkları geçer geçmez sağ kolda,diğeri itfaiyenin karşısında olmak üzere peş peşe iki tane veteriner ilaçları satan ecza deposu var.sitedeki arkadaşlardan ön talepler al.bak bakalım ilk önce kaç kişi bir araya gelebiliyor.sonra sayıya göre git konuş pazarlığını yap iskontonu al.Selahattin abi yoğun bir insan.bir sürü kuşu bir o kadarda yoğunluğu var.o elbetteki böyle bir şeyi sizleri kırmamak ve üzmemek adına kibarca reddedecektir.yılmak yok.hadi bakalım