GÖKKUŞAĞI İSPİNOZLARI.VİDEO YÜKLENDİ (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
HAYIRLISI OLSUN ABİ BENDE 12 TAKIM YAPTIM BUNLARDAN AMA BAKALIM UĞRAŞABİLECEKMİYİZ

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ali ÜNAL' Alıntı:
HAYIRLISI OLSUN ABİ BENDE 12 TAKIM YAPTIM BUNLARDAN AMA BAKALIM UĞRAŞABİLECEKMİYİZ
üretimi biraz zordur.. ama takımları oturtunmu iyi ürerler bide bunlara kesinlikle bakıcı kullanmak lazım.. bu arada seninde takımların hayırlı olsun kardesim

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah bereketşi olsun...Mehmet komutan orda oldugu müddetçe gökkuşagında sırtın yere gelmez artık...Mehmet bey ayrılana kadar da zaten tüm püf noktaları kaptınız mı bu iş tamam dır...tekrar maşaallah

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
MaşaAllah bereketşi olsun...Mehmet komutan orda oldugu müddetçe gökkuşagında sırtın yere gelmez artık...Mehmet bey ayrılana kadar da zaten tüm püf noktaları kaptınız mı bu iş tamam dır...tekrar maşaallah
evet daha oncede elimde iiki takım vardı..denemeler yapiyordum.. mehmet abininde tavsiyesi ve tevsik etmesi üzerine bismillah dedim :) saolsun her zaman yanımda..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ali ÜNAL' Alıntı:
Ali cim sende takımları paylaş görelim...Ne hikmetse muhabbetçiler finç türlerine merak salmaya başladı.Bunların başında bende varım tabi...Ama şu bir gerçek  ben yeni farkettim kim ne derse desin Muhabbetlerden , papaganlardan daha zevkli kuşlar...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...Herkese bereketli üretimler... ;)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
Ali cim sende takımları paylaş görelim...Ne hikmetse muhabbetçiler finç türlerine merak salmaya başladı.Bunların başında bende varım tabi...Ama şu bir gerçek  ben yeni farkettim kim ne derse desin Muhabbetlerden , papaganlardan daha zevkli kuşlar...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...Herkese bereketli üretimler... ;)
eski bi kanaryacı oldugum icin finchler her zaman göz bebeğim olmustur..mesela sakasız duramam her zaman elimde saka bulunur :) üreticiler birkac cesidi beraber üretirse daha iyi olur dusuncesindeyim.. şuanda sultan muhabbet ve golden ilerki zamanlardada birkac cesit daha dusunuyorum.. seneye de 50 takımlık bir gloster kümesi ve jako denemelerine gecicem..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
eski bi kanaryacı oldugum icin finchler her zaman göz bebeğim olmustur..mesela sakasız duramam her zaman elimde saka bulunur :) üreticiler birkac cesidi beraber üretirse daha iyi olur dusuncesindeyim.. şuanda sultan muhabbet ve golden ilerki zamanlardada birkac cesit daha dusunuyorum.. seneye de 50 takımlık bir gloster kümesi ve jako denemelerine gecicem..
İnşaAllah, güzel ülkemiz Türkiyede neden JAKO üreticileri olmasın, şimdiden başarılar dilerim...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Yahya SAYIN' Alıntı:
İnşaAllah, güzel ülkemiz Türkiyede neden JAKO üreticileri olmasın, şimdiden başarılar dilerim...
iyi dilekleriniz icin tsk ederim yahya bey.. istenildigi caba gosterildigi ve hakkı verildigi zaman hersey basarılabilir dusuncesindeyim

E

elaziz2316

Guest
    Maşallah. Çok güzel kuşlar. İnşallah Jako konusunda da başarılı olursunuz. Hayırlı ve bol üretimler diliyorum.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı üretimler diliyorum maşallah çok güzel kuşlar inşallah emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın kardeşim

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
maşallah kuşların renkleri güzel bende başladım üretimine bakalım bunların şimdilik 1 takımdan 5 yavru aldım hayırlı üretimler

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Maşallah çok güzeller Allah tüyü kadar yavru almayı nasip etsin piyayası nedir bunların ?