GÖKKUŞAĞI İSPİNOZU DAMIZLIKLARIMDAN GÖRSELLER (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
MAŞALLAH USTA PIRIL PIRIL KUŞLARINIZ.  alkisd

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
maşallah çok gûzeller ozellîkler en altakî çok gûzel duruyor

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
MAAŞALLAH hepsi birbirinden güzel. Yuvayı açınca kaçmak yerine poz vermişler oda başka mesele bende ne kuş varsa pıırrr kaçıyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Canan NUMAN' Alıntı:
MAAŞALLAH hepsi birbirinden güzel. Yuvayı açınca kaçmak yerine poz vermişler oda başka mesele bende ne kuş varsa pıırrr kaçıyor.
bu kuslar sahiplerine alışıyor.. beni tanıyorlar artık.. ama baskası yaklasınca kacıyorlar.. kuslarınıza yem su mama verirken usulca ve sevgiyle yaklasırsanız bunu hissedip bi süre sonra size alısırlar

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
bu kuslar sahiplerine alışıyor.. beni tanıyorlar artık.. ama baskası yaklasınca kacıyorlar.. kuslarınıza yem su mama verirken usulca ve sevgiyle yaklasırsanız bunu hissedip bi süre sonra size alısırlar
Ama Behzat Bey kuşların karakterleride farklı sanırsam. Bazısı daha yabani davranabiliyor. Aynı ortamda büyümelerine rağmen sanki çizgili mubişler daha bir edepsiz oluyor. Yüzü mülayim olan kuşun kendide mülayimmi oluyor. Tesadüf mü ediyor bilemiyorum. AMA bir çift mubişim var mümkün değil uzaklar ve ısırmaları kaçmaları ile daha hırçınlar diğerlerinden.

HUY da önemli sanki.