- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
bu kuslar sahiplerine alışıyor.. beni tanıyorlar artık.. ama baskası yaklasınca kacıyorlar.. kuslarınıza yem su mama verirken usulca ve sevgiyle yaklasırsanız bunu hissedip bi süre sonra size alısırlarCanan NUMAN' Alıntı:MAAŞALLAH hepsi birbirinden güzel. Yuvayı açınca kaçmak yerine poz vermişler oda başka mesele bende ne kuş varsa pıırrr kaçıyor.
tsk ederim.. insan isteyince ve güzel damızlıklara sahip olduktan sonra emek verince hersey oluyo..Ramazan KOCABİNAR' Alıntı:Maşallah böyle bir hobihaneye sahip olmak kaç fırın ekmek yemek gerektirir. alkisd
Ama Behzat Bey kuşların karakterleride farklı sanırsam. Bazısı daha yabani davranabiliyor. Aynı ortamda büyümelerine rağmen sanki çizgili mubişler daha bir edepsiz oluyor. Yüzü mülayim olan kuşun kendide mülayimmi oluyor. Tesadüf mü ediyor bilemiyorum. AMA bir çift mubişim var mümkün değil uzaklar ve ısırmaları kaçmaları ile daha hırçınlar diğerlerinden.Behsat TİĞİZ' Alıntı:bu kuslar sahiplerine alışıyor.. beni tanıyorlar artık.. ama baskası yaklasınca kacıyorlar.. kuslarınıza yem su mama verirken usulca ve sevgiyle yaklasırsanız bunu hissedip bi süre sonra size alısırlar