GOLDİAN FİNCH'LERİMİN YENİ SALMALARI (ALİ ÜNAL)İZMİR

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
RENKLERİNE VURULUP ALDIĞIM SONRA SATMA KARARI ALIP FİYATLARI YÜKSEK DİYE SATAMADIĞIM GOLDİLERİMİ  DOĞAL BİR GÖRÜNTÜ GÖZÜKSÜN DİYE ÖZENLE ONLARA ÖZEL BİR SALMA HAZIRLAYIP BİRDE KURU AĞAÇ DALI KOYUP RAHAT RAHAT UÇSUNLAR ÜRESİNLER DİYE  SALMAYA SALDIM GÖRÜNTÜLERİ ÇOK GÜZEL OLDU İZLEMEYE DOYAMIYOM MAŞALLAH...

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Maşallah  Ali Bey çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık  alkisd alkisd alkisd inşallah bol bol yavrularını görmenizi nasip eder Allah.Kısmet olursa  inşallah bende önümüzleki sene 2 takım alıp beslemeyi düşünüyorum belkide İzmir'e geldiğimde sizin yavrularınızdan alırım  hayırlı üretimler.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
MaşaAllah  bol yavru alırsınız inşaAllah hayırlısı olsun .

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Maşallah ali abi güzel olmuş salma ve goldiler harika. Bugun gelip göremedim ama en kısa zamanda yine yanında bitecem haberin olsun ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
maşallah çok güzeller kafesteki köpek tasması dikkatimi çekti neden orada acaba

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
thumbsupbo MAŞALLAH ALİ BEY SÜPERLER .... ALLAH NAZARDAN KORUSUN ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR...

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
maşallah çok güzeller birgün finch beslemeye başladığımda senden alacağım fiyattada ne dersen o olsun tek kuruş pazarlık yapmayacağım emeğine sağlık.

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
maşallah çok güzeller birgün finch beslemeye başladığımda senden alacağım fiyattada ne dersen o olsun tek kuruş pazarlık yapmayacağım emeğine sağlık.
NEZAMAN İSTERSEN YAVRULAR SENİNDİR....ZATEN AİLE BİREYLERİME PAZARLIK YAPACAK FİYAT SÖYLEMEM ;D PARA BENİM İÇİN İKİNCİ PLAN PARAYI HİÇ SEVMEM

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Sagolasin kardeşim o köpek zincirinin ucunda yemlik takılı hem dekor olsun diye hem kuşlar yemı bulmakta zorluk çekmesin diye astım fotaraflarin birinde dikkatli bak gözüküyor yemlik