Yaşar benim google amcam var herkes tanır sam amca anladın 8)Yaşar yılmaz' Alıntı:helal olsun be bravo şimdi baktım hakikaten doğruymuş selahattin bey google sizin tanıdığınız vardı dimi![]()
![]()
hobisel ve amatör kısmına katılıyorum. hepimizin profesyönel olabilme imkanı bulunmuyor, kimisinin iş güç ortam kimisinin maddiyat. benim gibi evde bir çift kuşla bu hevesi devam ettiren arkadaşlarımız için daha yeni içeriklerle daha renkli ve sevecen konularla burda devam edilmeli, forumun geneli üreticiler üzerine fakat başka forum ve sitelerde görüyorum ki aileler özellikle azımsanmayacak kadar fazla, ve bir bilgi öğrenme peşindeler bu aradıkları bilgileri neden bu forumda bulmasınlar, şu andaki mevcut bölümlerde kat ve kat bu bilgiler fazlasıyla var fakat bunu şuna benzetiyorum, bir lokantada aile salonumuz vardır yazısına benzetiyorum.Mehmet YILMAZ' Alıntı:Haırlı olsun 1. sayfada bulunması önemli.
Forum madem büyüyor,alt forum başlığı olarak hobiler veya amatör üreticiler başlığı açılmalı ariyetten satış ve kuş arama alt forumlarıda açılmalı.
Benim gibi evde kendi çapında üretim yapanlar buralara konu açar bu sayede,büyük üreticilerin konuları altında ezilmezlerDaha derli toplu olur herşey bu sayede.
MAAŞALLAH NEREDEN NERELERE MAAŞALLAHSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Arkadaşlar bugün saat 12.00 itibarı ile Google yerimiz muhabbetkuşu yazdığımızda 1 sayfanın 2 sırasındayız tüm emeği geçen katılımcı ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim. bugünün en iyi haberi bu hepinize saygılar
thumbsupbo thumbsupboKemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH NEREDEN NERELERE MAAŞALLAH
ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN SLM