Google nerdeyiz

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Haırlı olsun 1. sayfada bulunması önemli.
Forum madem büyüyor,alt forum başlığı olarak hobiler veya amatör üreticiler başlığı açılmalı ariyetten satış ve kuş arama alt forumlarıda açılmalı.
Benim gibi evde kendi çapında üretim yapanlar buralara konu açar bu sayede,büyük üreticilerin konuları altında ezilmezler :) Daha derli toplu olur herşey bu sayede.

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
Mehmet YILMAZ' Alıntı:
Haırlı olsun 1. sayfada bulunması önemli.
Forum madem büyüyor,alt forum başlığı olarak hobiler veya amatör üreticiler başlığı açılmalı ariyetten satış ve kuş arama alt forumlarıda açılmalı.
Benim gibi evde kendi çapında üretim yapanlar buralara konu açar bu sayede,büyük üreticilerin konuları altında ezilmezler :) Daha derli toplu olur herşey bu sayede.
hobisel ve amatör kısmına katılıyorum. hepimizin profesyönel olabilme imkanı bulunmuyor, kimisinin iş güç ortam kimisinin maddiyat. benim gibi evde bir çift kuşla bu hevesi devam ettiren arkadaşlarımız için daha yeni içeriklerle daha renkli ve sevecen konularla burda devam edilmeli, forumun geneli üreticiler üzerine fakat başka forum ve sitelerde görüyorum ki aileler özellikle azımsanmayacak kadar fazla, ve bir bilgi öğrenme peşindeler bu aradıkları bilgileri neden bu forumda bulmasınlar, şu andaki mevcut bölümlerde kat ve kat bu bilgiler fazlasıyla var fakat bunu şuna benzetiyorum, bir lokantada aile salonumuz vardır yazısına benzetiyorum. :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar bugün saat 12.00 itibarı ile Google yerimiz muhabbetkuşu yazdığımızda 1 sayfanın 2 sırasındayız tüm emeği geçen katılımcı ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim. bugünün en iyi haberi bu hepinize saygılar
MAAŞALLAH NEREDEN NERELERE MAAŞALLAH
ARZULAR HEP ŞELALE OLSUN SLM

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi şu an MUHABBETK yazdığımız anda 1. sıradayız 2. sıralar geride kaldı :D :D benim sekmelerimde sitemiz bulunduğu için google den girmiyorum uzun süredir belki MUHA yazınca bile 1. sıradayızdır çok geniş bir forumuz :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi ne diyorum MUHABBETK yazdığımızda bile 1. sıradayız artık :)