GOULDİAN FİNCH (MADE İN MEHMET ÖZTÜRK & BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Behsat bey Faceden link vereceğinize buraya resim ekleseydiniz bizde görseydik resimleri.Fac iiş yerimde yasak olduğu için hiç resim göremiyorum.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
İsmail İLERİ' Alıntı:
Behsat bey Faceden link vereceğinize buraya resim ekleseydiniz bizde görseydik resimleri.Fac iiş yerimde yasak olduğu için hiç resim göremiyorum.
20 adete yakın resim yükledim.. o yuzden link verdim.. birden resim yükleyebilcegim bi adres biliyorsanız yükleyebilirim o zaman.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Facebookda yüklenmiş resimleriniz vars buraya eklemek çok kolay oluyor, yapmanız gereken resim linkini almak ve [ img ] [ /img ] kodlarını kullanarak buraya eklemek.

Behsat senin yerine resimlerden birkaçını ekliyorum kardeşim...ama emeğimin karşılığı olarak son resimdeki silverlardan birini alırım haberin olsun  :D

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
günay usta saclarımı döktün silver diye :) verecem sana bu seneki yavrulardan silverde vercem mavide vercem :) yanlız en alttaki resimler benim mutasyonun son evresi olan beyaz gouldian finchlerim..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
günay usta saclarımı döktün silver diye :) verecem sana bu seneki yavrulardan silverde vercem mavide vercem :) yanlız en alttaki resimler benim mutasyonun son evresi olan beyaz gouldian finchlerim..
o zaman o son evre mutasyonu olan düz beyazlardan da isterim...napalım, kendin kaşındın  :D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah kardeşim günay bey ne istiyorsa ver kırma onu :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Finc işinde devrim diyorsun . Hayırlı üretimler . Daha önce de dediğim gibi sizi büyük boy papağan üreticisi olarak görmek isterim

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Finc işinde devrim diyorsun . Hayırlı üretimler . Daha önce de dediğim gibi sizi büyük boy papağan üreticisi olarak görmek isterim
fatih bey tsk ederim.. ilerde oda olacak ins.. aslında düzgün calısacak elemanlar bulamıyorum.. bulabilirsem hemen denemelere baslıyacagım.. günay ustayı batmandan evlendirirsek onunla beraber yapariz artık :)