- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
20 adete yakın resim yükledim.. o yuzden link verdim.. birden resim yükleyebilcegim bi adres biliyorsanız yükleyebilirim o zaman.İsmail İLERİ' Alıntı:Behsat bey Faceden link vereceğinize buraya resim ekleseydiniz bizde görseydik resimleri.Fac iiş yerimde yasak olduğu için hiç resim göremiyorum.
o zaman o son evre mutasyonu olan düz beyazlardan da isterim...napalım, kendin kaşındınBehsat TİĞİZ' Alıntı:günay usta saclarımı döktün silver diyeverecem sana bu seneki yavrulardan silverde vercem mavide vercem
yanlız en alttaki resimler benim mutasyonun son evresi olan beyaz gouldian finchlerim..
1 sene sonra neden olmasınGünay DÖNMEZ' Alıntı:o zaman o son evre mutasyonu olan düz beyazlardan da isterim...napalım, kendin kaşındın![]()
fatih bey tsk ederim.. ilerde oda olacak ins.. aslında düzgün calısacak elemanlar bulamıyorum.. bulabilirsem hemen denemelere baslıyacagım.. günay ustayı batmandan evlendirirsek onunla beraber yapariz artıkFatih MANSIZ' Alıntı:Finc işinde devrim diyorsun . Hayırlı üretimler . Daha önce de dediğim gibi sizi büyük boy papağan üreticisi olarak görmek isterim