GOULDİAN FİNCH SEZONUN İLK YAVRULARI (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

ilker_mmmm

Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
PASLI
Edirneden Batmana yol uzun :) takip ediyorum zaten sizi bir kaç çift edinmek istiyorum inş.
bir kafeste birden fazla çift bulunabilir mi acaba?
bir de bende 4 tane var cinsiyetlerini resim çeksem öğrenebilir miyiz?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
İlker PASLI' Alıntı:
Edirneden Batmana yol uzun :) takip ediyorum zaten sizi bir kaç çift edinmek istiyorum inş.
bir kafeste birden fazla çift bulunabilir mi acaba?
bir de bende 4 tane var cinsiyetlerini resim çeksem öğrenebilir miyiz?
yollar uzun olabilir yinede aşılır :) bu kuslar ucmayı seven kuslardır.. kafesleriniz genis olursa besleyebilirsiniz.. ama üretim icin sadece kafeslerde ic ice birkac cift olmaz ama biraz daha buyukce salmalarda olabilir.. resim eklerseniz.. buraya yardımcı olabilirim..

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
Maaşallah Allah bol yavrular nasip etsin. İnşallah bir gün bizde yavru almayı başarabiliriz.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Üstteki resimlerde beyaz kafalı beyaz göğüslü mavi taçlıda harikaymış Maaşallah.
Sizinkilerde sağlıkla ürer umarım.

Behzat BEY ben kapalı balkonda tutuyorum, Korktuğum nokta kışın ne olacak ve güneş günde 3 -5 dakika geliyor gelmiyor balkona o açıdan çekiniyorum.
Gerçi ısı konusu bazen abartılıyor benim zebralar -10 da yavru verdi. Gözümemi inanayım okuduğumamı?
Ancak yuvaları ip saman koyduğundan ısıtıyorlar kendilerini. Goldilerde yuvaya ip saman koyuyormu? Sırf tahta ise tabanca tipi nefesle daha mı sıcak olur yuva içi olarak diye düşünüyorum.
Yoksa illa evin içine mi almak lazım o zaman sayı keyfen 1-2 çifti geçemez bende.

O yüzden çok takılıyorum. Yoksa zaten zor tutuyorum kendimi diye Eminönüne gitmiyorum. Geçen bir turuncu kafa tonbiş vardı. Resmen kendimi ensemden tutup dışarı attım almayayım diye. Yoksa kolay kredi kartı sağolsun gördüğümü alasım varda, canlıya bakım şartlarım açısından eziyet olurmu diye düşünüyorum ısı konusunu.

Siz ne dersiniz acaba ısı konusunda.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Üstteki resimlerde beyaz kafalı beyaz göğüslü mavi taçlıda harikaymış Maaşallah.
Sizinkilerde sağlıkla ürer umarım.

Behzat BEY ben kapalı balkonda tutuyorum, Korktuğum nokta kışın ne olacak ve güneş günde 3 -5 dakika geliyor gelmiyor balkona o açıdan çekiniyorum.
Gerçi ısı konusu bazen abartılıyor benim zebralar -10 da yavru verdi. Gözümemi inanayım okuduğumamı?
Ancak yuvaları ip saman koyduğundan ısıtıyorlar kendilerini. Goldilerde yuvaya ip saman koyuyormu? Sırf tahta ise tabanca tipi nefesle daha mı sıcak olur yuva içi olarak diye düşünüyorum.
Yoksa illa evin içine mi almak lazım o zaman sayı keyfen 1-2 çifti geçemez bende.

O yüzden çok takılıyorum. Yoksa zaten zor tutuyorum kendimi diye Eminönüne gitmiyorum. Geçen bir turuncu kafa tonbiş vardı. Resmen kendimi ensemden tutup dışarı attım almayayım diye. Yoksa kolay kredi kartı sağolsun gördüğümü alasım varda, canlıya bakım şartlarım açısından eziyet olurmu diye düşünüyorum ısı konusunu.

Siz ne dersiniz acaba ısı konusunda.
canan hanım balkonda besleyebilirsiniz.. yanlız üretimleri icin ısının sabit 20 derecede olması lazım.. üretim dısında 10 derecede de yaşayabilirler.. keten ipi kullanıyorum ben hem daha sağlıklı hem daha sıcak oluyor.. bide bi öneride daha bulunayım.. kesinlikle alırsanızda ithal kus almayın.. ithallerin cogu hastalık taşır.. bunlar narin kuslar.. sonra ölür bisi olur üzülen siz olursunuz..

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
MAŞALLAH Behsat abi  senin kuşların kalitesi tartışılamaz :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Tsk ederim dostLar.. gouldian ve bengal isteyen arkadasların ihtiyaclarını yavrularımız cıktıkca zamanla karsılayacagım arkadaslar.. sırada istanbula TURGUT BARUTCU Abime gidecek yaklasık 15 adet gouldian finch  yavru var.. Ümit bay kardesimede 2 takım bengal gidecek.. bengal isteyen arkadaslar elimde hazır yavrular var.. sonrasında muglaya bir miktar gouldian yavru gonderimi yapacagim.. isteyen dostların biraz sabretmesi lazım.. saygılar sunarım..

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Tsk ederim dostLar.. gouldian ve bengal isteyen arkadasların ihtiyaclarını yavrularımız cıktıkca zamanla karsılayacagım arkadaslar.. sırada istanbula TURGUT BARUTCU Abime gidecek yaklasık 15 adet gouldian finch  yavru var.. Ümit bay kardesimede 2 takım bengal gidecek.. bengal isteyen arkadaslar elimde hazır yavrular var.. sonrasında muglaya bir miktar gouldian yavru gonderimi yapacagim.. isteyen dostların biraz sabretmesi lazım.. saygılar sunarım..
Teşekkür Ederim Behsat Abi İlgi Ve Alakan Çok İleri Gerçekten Teşekkür Ederim

mertol elmasdiken

Takipçi Üyemiz
Adı
mertol
Soyadı
elmasdiken
behsat ve karahan gerçekten bildiklerinizi hiç çekinmeden paylaşiyorsunuz teşekkürler iyiki varsınız