Gouldian Finçlerim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Sercan TOPÇU' Alıntı:
Maaşallah hayırlı olsun, heyecanınız belli bir sürü aynı konudan açmışsınız  ;D
O nasıl oldu bende anlamadım ben göndere tıkladım bekledi uzun uzun sonra böyle olmuş :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim bir tane çifthanem var muhabbetlerin durduğu onlara pvc yaptırmak istiyorum beklesemde onlara pvc yaptırınca bunları mı çifthaneye alsam acep???

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Ben kuşlarımdan yavru alamıyorum bende satın alarak üretiyorum :)
:D  :D  :D  thumbsupbo
10 numara laf söylemişsiniz Mehtap hanım. Benimde eşim bana senden satıcı olmaz alıcı olur diye alay ediyor. Yavruların yarısını kendime bıraktım hiç elim gitmiyor vermeye. (onun tepesi var, Ay şunun beyazı var, Bu karayanak yavrusu, bu beyazdan hiç kalmayacak az var elimde diye 5 çift daha yaptım kendime. Yavru iken aynı yerdelerde sonra nasıl vaz geçeceğim, hangisinden vazgeçeceğim bilemiyorum. Eleme sorunu var bende de.

Goldenlara ise değişik renkler ile başlangıç yapmışsınız darısı başıma Hadi İNŞALLAH yavru alında banada cesaret gelsin acık.

KUTLUYORUM SİZİ  alkisd

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Canan NUMAN' Alıntı:
:D  :D  :D  thumbsupbo
10 numara laf söylemişsiniz Mehtap hanım. Benimde eşim bana senden satıcı olmaz alıcı olur diye alay ediyor. Yavruların yarısını kendime bıraktım hiç elim gitmiyor vermeye. (onun tepesi var, Ay şunun beyazı var, Bu karayanak yavrusu, bu beyazdan hiç kalmayacak az var elimde diye 5 çift daha yaptım kendime. Yavru iken aynı yerdelerde sonra nasıl vaz geçeceğim, hangisinden vazgeçeceğim bilemiyorum. Eleme sorunu var bende de.

Goldenlara ise değişik renkler ile başlangıç yapmışsınız darısı başıma Hadi İNŞALLAH yavru alında banada cesaret gelsin acık.

KUTLUYORUM SİZİ  alkisd
Kadın dayanışması yaptınız iyice :D Bu gidişle sizin yavrulardan gözümüzü alamayacağız.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Aynı durumlar bende de var Canan Hanım benim eşimde aynısını diyor bende yavruları olsa nereye koyarım bilmiyorum ama kimseyede vermem sanırım kıyamam :) Ah birde yavru alsam bir taneye bile razıyım ama yok yok yok malesef :)

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Hint bülbüllerinin boyanmışları gibi duruyor :) ama çok sevimliler :)

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Maşallah renkleri harika. İnşallah yavrularınıda görürüz

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abla gouldiler ne oldu. Bir gelişme var mı? Yavru, yumurta?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Son günlerde Gouldiler ilgimi çekmeye başladı da.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
:'( :'( :'( Efekannnn bak yine hatırlattın bana geçen hafta pazar günü dişiyi kaybettim. Yuvayı yapmışlardı yuvadan çıkmıyorlardı geldi gelecek diyordum yumurta için ama havaların soğumasıyla üşütmüş ve ben bunu çok geç farkettim farkına vardığım günde daha ilaç veremeden kaybettim :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Üzüldüm Mehtap abla. Peki erkeğin yanına yeni dişi alacak mısın?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Almak istiyorum ama nereden kimden bilemiyorum onlar batmandan Behsat beyden gelmişti ama onun çiftleri hep kuluçkada filan tek dişisi yok elinde şuan hem oradan getirmekte zor. Erkek kuşta deli gibi kendi kendine kur yapıyor şuan :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun mehtap hanım inşallah yerini dolduracak bir dişi bulursunuz

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Maşallah güzel kuşlar mehtap abla :) inş. yavrularının fotograflarını da görürüz burada :)