Bizde mevcut.Habil TANTA' Alıntı:bu ilacı nereden temin edebilirm. Afyondayım buralarda yok. olan. elinde bulunduran varsa gönderebilirmi.
Mineral blok + kuşların önündeki kumlarıdaSalih ÖZDEMİR' Alıntı:bu ilacı kullanırken kafeste bulunan mineral blokların kaldırılması gerekiyor arkadaşlar kalsiyum etkisini azaltıyor ilacın bilginize..
sağolun inşallah düzelir. göz kapaklarında kızarıklık devam ediyor bugün ilacın 3. günü. tabi kafesinden salmıyorum zaten halsiz. dün akşamüstü elime alıp gözlerini papatya çayıyla silip damla akıtmak istedim. tabi yakalanmayı hiç sevmiyo. neyse yakaladım hayvan böyle başını döndürdü hemen çekyatın üzerine koydum sallandı böyle etrafında felan döndü ölücek sandım çok korktum. sonra ordan kaçtım korktuğum için 10 dakika sonra kafesine girmişti neden böyle oldu ağır ilaç kullandığından başı mı döndü anlamadım. gözlerinden bi gitse şu illet maviş iyi aslında. ilacı yarın da vericem ornimix ds yi sonra danone nin prebiyotik yoğurdu var ya onu 1 çay kaşığı suluğunda karıştırıcam ve 2-3 gün vermem gerekiyor değil mi? 2-3 gün sonra iyileşmezse ornimix tedavsine 4-5 gün daha devam edicem. lütfen yanıtlayın çok çaresizim. malesef burda veteriner 1-2 tane onlarda büyükbaşlardan anlıyor.İsmail İLERİ' Alıntı:Benim tavsiyem bu ilacı 5-7 gün arasında kullanmanız ve daha sonra probiyotik + vitamin mineral aminoasit kombinasyonu uygulamanızdır. Geneled crd hastalıkları kolay tedavi edilemeyen bir illettir. Hani girdimi kolay kolay çıkmaz. İnşallah sizde durum böyle olmaz. geçmiş olsun
yogurdun doğal olması lazım marketlerde satilan butun yogurtların icine bozulmamaları icin katkı maddeleri vs konuluyor buda doğallıgını bozuyor.Esra KESİCİ' Alıntı:ben de danonenin probiyotik yoğurdunu 1 çay kaşığı 1 bardak suda çırpıp suluğuna koydum olmaz mı yani arkadaşım? ???