Gürkan bey; Bu kuşları var etmek için harcadığınız emekleri ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyoruz, Camia ya sizin gibi insanlar lazım. Mustafa bey, gerçek bir MuhabbetKuşu severdir; Endişelenmeyiniz bu iki cevher çok sağlam bir elde..Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:Teşekkür ederim...
Helal olsun, helal olsun...Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Gürkan bey; Bu kuşları var etmek için harcadığınız emekleri ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyoruz, Camia ya sizin gibi insanlar lazım. Mustafa bey, gerçek bir MuhabbetKuşu severdir; Endişelenmeyiniz bu iki cevher çok sağlam bir elde..
Yarışmalara çıkartabileceğiz kuş sayısını 2 eksiltmiş olduk (21 ise "19", 54 ise "52" kaldı) Lütfen; Hakkınızı helal ediniz..
Sizi hatırladım Sinan bey,Yeşil erkek almıştınız.Dişiyi hatırlayamıyorum.Sinan ÇELİKEL' Alıntı:Gürkan Beyden ; Çankrıda evde hobi amaçlı besliyorum. bende Ankara Altınparkdaki Yarışma sonrası getirdiği kuşlardan bende bir çift aldım .Bahara inşallah yavrularını alacaz 1 Çift Daha almayı düşünüyorum. Kuşaları çok güzel ... Maşallah
Bende günü gelince yavrularınızı görmeye ve meyve suyunuzu içmeye iadeyi ziyaret yaparım inşallah...Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:kuşları güzel,kendi güzel,ikram ettiği doğal meyve suyu güzel. rotfl
1000km yol yaptığıma deydi,yavruları alınca daha da deyicek inşaallah