Gürkan ÖZTÜRK-Yılmaz KURŞUN ve Jumbo yavrularım

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Teşekkür ederim herkese,bugün kendilerine geldiler uzun yolculuktan sonra yaramazlıklara başladılar :)  çok akıllı kuşlar olduğunu anladım bugün

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Teşekkür ederim...
  Gürkan bey; Bu kuşları var etmek için harcadığınız emekleri ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyoruz, Camia ya sizin gibi insanlar lazım. Mustafa bey, gerçek bir MuhabbetKuşu severdir; Endişelenmeyiniz bu iki cevher çok sağlam bir elde..

Yarışmalara çıkartabileceğiz kuş sayısını 2 eksiltmiş olduk (21 ise "19", 54 ise "52" kaldı)  Lütfen; Hakkınızı helal ediniz..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. Allah muhabbetinizi arttırsın

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Gürkan bey; Bu kuşları var etmek için harcadığınız emekleri ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyoruz, Camia ya sizin gibi insanlar lazım. Mustafa bey, gerçek bir MuhabbetKuşu severdir; Endişelenmeyiniz bu iki cevher çok sağlam bir elde..

Yarışmalara çıkartabileceğiz kuş sayısını 2 eksiltmiş olduk (21 ise "19", 54 ise "52" kaldı)  Lütfen; Hakkınızı helal ediniz..
Helal olsun, helal olsun...

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Gürkan Beyden ;  Çankrıda  evde hobi amaçlı besliyorum. bende Ankara Altınparkdaki Yarışma sonrası getirdiği kuşlardan bende bir çift aldım .Bahara inşallah yavrularını alacaz  1 Çift Daha almayı düşünüyorum.  Kuşaları çok güzel ... Maşallah

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
kuşları güzel,kendi güzel,ikram ettiği doğal meyve suyu güzel. rotfl
1000km yol yaptığıma deydi,yavruları alınca daha da deyicek inşaallah

izzetarslan

Üyemiz
Adı
İZZET
Soyadı
ARSLAN
hayırlısı olsun daimi güzel arkadaşlıklarkurmanızı sağlıklı bol yavrular almanızı dilerim

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Gürkan Beyden ;  Çankrıda  evde hobi amaçlı besliyorum. bende Ankara Altınparkdaki Yarışma sonrası getirdiği kuşlardan bende bir çift aldım .Bahara inşallah yavrularını alacaz  1 Çift Daha almayı düşünüyorum.  Kuşaları çok güzel ... Maşallah
Sizi hatırladım Sinan bey,Yeşil erkek almıştınız.Dişiyi hatırlayamıyorum.
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
kuşları güzel,kendi güzel,ikram ettiği doğal meyve suyu güzel. rotfl
1000km yol yaptığıma deydi,yavruları alınca daha da deyicek inşaallah
Bende günü gelince yavrularınızı görmeye ve meyve suyunuzu içmeye iadeyi ziyaret yaparım inşallah...

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Gürkan ÖZTÜRK, allah kısmet ederse bende  alışveriş yapmayı düşünüyorum ve tanışmayı çok istiyorum. hemde en kısa zamanda.