S SAYLÜ Uzman Üyemiz Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 416 Konum izmir Adı ilyas Soyadı merdin 17 Şub 2011 #21 MAŞALLAH SALMADA GÜZEL AMA KUŞLAR DAHA GÜZEL
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 17 Şub 2011 #22 MAŞALLAHI VAR ZEKİ SEN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİRSİN DURAMAZSIN GİBİME GELİYOR
1 10u-R Üyemiz Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 61 Konum Isvicre Adı Onur Soyadı Karahan 17 Şub 2011 #23 Zeki MÜLAYİM' Alıntı: yalnız bu resimlerde bir şey dikkatimi çekti.derlerki jumbonun uçurulması iyi olmaz diye.ama bu resimlerdekiler hep jumbo ya biz yanlış biliyoruz.yada jumboda salmada oluyor. Genişletmek için tıkla ... benim jumbom kendini zor kaldiriyo... acaba ucurulmamasi dogrumu? yani, yoksa artik disari birakmayayimmi?
Zeki MÜLAYİM' Alıntı: yalnız bu resimlerde bir şey dikkatimi çekti.derlerki jumbonun uçurulması iyi olmaz diye.ama bu resimlerdekiler hep jumbo ya biz yanlış biliyoruz.yada jumboda salmada oluyor. Genişletmek için tıkla ... benim jumbom kendini zor kaldiriyo... acaba ucurulmamasi dogrumu? yani, yoksa artik disari birakmayayimmi?
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 17 Şub 2011 #24 10u-R' Alıntı: benim jumbom kendini zor kaldiriyo... acaba ucurulmamasi dogrumu? yani, yoksa artik disari birakmayayimmi? Genişletmek için tıkla ... Bütün kuşların uçurulması sağlıkları açısından önemlidir.
10u-R' Alıntı: benim jumbom kendini zor kaldiriyo... acaba ucurulmamasi dogrumu? yani, yoksa artik disari birakmayayimmi? Genişletmek için tıkla ... Bütün kuşların uçurulması sağlıkları açısından önemlidir.