aminKemal SOYLU' Alıntı:Süper arkadaşlar, zaten amacımızda böyle renkleri yakalamak, inşallah sitemizdeki bilgi paylaşımları bizi daha da iyi ırklar mutasyonları yakalamamızı sağlar sağlayacakta. Herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkürler, Allah daha da güzellerini hepimize nasip etsin inşallah.
Maşallah Kemal abi bak Şevket abim göz bile koymuş 2 dk daŞevket ÇAĞLAR' Alıntı:MAŞAALLAH , ALLAH C.C. NAZARLARDAN SAKLASIN...... kemal o kuşu bana ayırdın herhalde smileki smileki
Mehmet UYAR.' Alıntı:MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın
Mehmet UYAR.' Alıntı:MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın
bekliyoruz .... ses seda yok . kümesin yerini biliyorum nasıl olsa CTugay DERELİ' Alıntı:Maşallah Kemal abi bak Şevket abim göz bile koymuş 2 dk da![]()
![]()
Şevket abi üretimhane senin atıp ettinŞevket ÇAĞLAR' Alıntı:MAŞAALLAH , ALLAH C.C. NAZARLARDAN SAKLASIN...... kemal o kuşu bana ayırdın herhalde smileki smileki
Tugay DERELİ' Alıntı:Maşallah Kemal abi bak Şevket abim göz bile koymuş 2 dk da![]()
![]()
Nuri hocam teşekkürler, size gönderdiğim mavinin kardeşi de burda tek kaldıNuri KARA' Alıntı:MAAAAAAAASALLAHHHHHHHHHH
Amin teşekkürlerMehmet UYAR.' Alıntı:MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın
Çok teşekkür ederimCihan AYTAN' Alıntı:maşallah güzel renkler
Ünalım teşekkürler kardeşimÜnal YILMAZ' Alıntı:maşaAllah maşaALLAH
İlki sonu hepsi ayrı güzellik teşekkürlerOğuzhan KOBACIK' Alıntı:Abi maşallah kuşların hepsi çok güzl ama ilk fotoğraftaki ayrı bir güzel geldi gözümeMaşallah..