HACKERLER HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ARKADAŞLAR BU SIRALAR HACKERLAR YOĞUN GÜNDEMDE BİLGİSAYARLARINIZIN VE DOSYALARINIZIN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN MAİL ADRESLERİNİZE GELEN KİMDEN GELİRSE GELSİN İSTER TANIDIK İSİM,İSTER TANIMADIK İSİM OLSUN LİNK ŞEKLİNDE GELEN MAİLLERE GİRMEYİN 2 GÜN EVVEL BANA GELMİŞTİ DÜNDE CEMALİN SİTESİNE GİRMİŞLER CEMAL AZ SIYRIKLA ATLATTI LÜTFEN DİKKAT EDİN GELEN HACKER MAİLLERİ YABANCI KAYNAKLI BİLGİNİZE

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Tanımadık maillere tıklamak veya size hediye çeki efendim  bu fırsat kaçmaz işde 1,000,000
kişiden  siz şanlısınız die v.b  maillere itibar ederlerse hackerım diyenler egoistler egolarını tatmin etmek için  işde  ben şu kadar kekledim şu kadar mail  veya siteyi çökerttim  v.s v.s şeylerle avutuyorlar ne diyelim yazık yazık  beyaz şapkalı hackerlara selam olsun selam

Hakka hizmet halka hizmet düsturu ile

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Selahattin Abi, Uyardığın için Teşekkürler..

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Selahattin abi uyarın için teşekkürler . Maillere çok dikkat etmek lazım.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Uyarı için teşekkürler Selahattin abi

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Dün saat 17:00 civarında sitemin ftp sine sızan 2 hack grubu siteye zarar vermeye kalktılar siteye index attılar durumu 5 dakika sonra siteye girdiğimde farkedebildim anında müdahale edip gerekli olan düzeltmeyi yaptım bi yabancı grup forum sistemime bir türk grupta portal sistemime zarar verdi dün durumu düzelttiğimi sanıyordum çünkü forumu ama gözden kaçırmış olduğum onlarca dosyanın içine yerleştirmiş oldukları kodları buldum ve sildim.

Evdeki bilgisayarımı yeni formatladığım için virüs programı vs kurmamıştım sanırım evdeki bilgisayarıma oradanda siteye ulaşmışlar.

AMA KENDİLERİNİ YAKALARSAM KOCAMAN KOCAMAN ÖPECEM  smileki

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Tüm herkes adına hazırlık yapıyorum :) benim müthiş mamadan yemeğe başladım malum kişiler için iyi öpmek için başka amacımız yok smileki smileki C:) rotfl evil_idea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...