HAGEN VİSİON KAFESİM VE ÇİFTLERİM

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Sağolun arkadaşlar, lakin nazar değirdik kuşlara sanırım. Yeşil erkeğin mavi burun etinin üzerindeki tüylerde mantar oluşumu başlamış. Resme dikkat edilirse çektiğimdede çok az belli oluyormuş gibi. Vazelin sürdüm, yarın trosyd alıp süreceğim. Ancak erkeğim çok durgun, dua edin.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
MaşAllah güzel olmuş. ayrıca geçmiş olsun büyük bir sorun gibi görünmüyor erken teşhis tez zamanda geçer inşAllah.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ümit bey MaşaAllah gayet güzel olmuş yanlız plastik tünekleri acil ahşaplarıyla degiştirin,ayrıca yuvalıgın yan tahtalarını karşılıklı olarak üst kısma yakın yerden 10 mm matkapla delin(Karşılıklı 4'er delik yeterlidir.).

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Salıncağı çıkardım. Yarın tünekleride değiştireceğim, dut dalından tünek yapacağım.
Yuvalığa delikde açacağım, ancak bu deliklerin fazla olması halinde yuva içi ısısının korunamaması durumu olurmu, ilerde olacak olan yavrular üşürmü diye düşünüyorum. Yani deliği 8mm matkapla kapı üzerine 3 adet açsam mı iyi, yoksa bora arkadaşın dediği gibii 10 mm ile sağlı sollu 4 er adet açsammı iyi ?
Yuva içinin dışardan sıcak olması gibi bilgiler okumuştum da...

Mesela :" Yuva sıcaklığı 37, ev sıcaklığı ise 16-18 derece olmalıdır." Alıntı...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah güzel dizayn olmuş. Bol verimli üretimler dilerim

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Sarı / Beyaz çiftlerimin kafeside geldi. Kafese önceki gibi yuvalık taktım. Yuvalara havalandırma delikleri açtım. Tünekleride dut dalından yaptım.

Demir profil ve sunta lam kullanarak güzel birde şifonyer yaptım. Salonda çok güzel duruyor bu şekliyle. Kafesler güzel, yerler hiç pislenmiyor. Şifonyeride tekerlikli yaptım ki, temizlikde çekilmesi kolay olsun.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
maşaALLAH çok güzel olmuş bol bol yavru almanı  temenni ediyorum yüce ALLAH tan hayırlı üretimler.