Hamile dişi muhabbet nasıl anlaşılır?

drama212

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Uzun
Hamile dişi nasıl anlaşılır? Vücut şeklinden vs belli olur mu? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Kanatlı hayvanlarda hamilelik olmaz,canlı doğuranlar gibi belli olmadığı için anlayamazsın,eğer tecrübeliysen bir kaç güne yumurtlayacak kuşu anlayabilirsin ancak,kıçı şişkin olur.

drama212

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Uzun
işte onu soruyorum bir kaç güne yumurtlayacağı nasıl anlaşılır?

drama212

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Uzun
ilker bey sanırım siz doktora götürüyorsunuz. ben kanatlarının sarktığını filan duymuştım. bu gibi belirtileri kastettim. ahmet bey teşekkürler ilginize. hazır bir erkeğim var belki kuşçuda bu belirtilere uyan hamile bir dişi bulabilirmiyim diye öğrenmek istedim. o yüzden yuva hazırlaması filan benim için belirleyici olmayacaktır

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
ali bey yuva hazırlama belirleyici olmaz gibi bi durum yok  yuva hazırlayan kuş yakın bi zamanda yumurtlar popoda şişlik olur kanatlar eğilir zaten başkada belirtisi olmaz

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
abicim ahmedin dediğini okeylemişim espiri olarak yazmıştım ama siz yanlış anlamışsınız

metkuy

Uzman Üyemiz
YUMURTLAMA HAZIR OLAN MUHABBET KUŞUNUN YÜZÜ ÇEKİLİR KANATLAR KUYRUK HİZASINDAN AŞAĞIYA DÜŞÜR VE KUYRUK AŞAĞIYA DOĞRU KIVRILIR BU DİŞİ KUŞUMUZUN YUMURTLAMAYA HAZIR OLDUĞUNUN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR.

YUMURTLAMAK İÇİN HAZIR OLMAYAN DİŞİ KUŞUMUZUN KANAT UÇLARI YUKARIDA KUYRUK DÜZDÜR BUDA DİŞİ KUŞUMUZUN HENÜZ HAZIR OLMADIĞINI GÖSTERİR.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Metin KUYUMCU' Alıntı:
YUMURTLAMA HAZIR OLAN MUHABBET KUŞUNUN YÜZÜ ÇEKİLİR KANATLAR KUYRUK HİZASINDAN AŞAĞIYA DÜŞÜR VE KUYRUK AŞAĞIYA DOĞRU KIVRILIR BU DİŞİ KUŞUMUZUN YUMURTLAMAYA HAZIR OLDUĞUNUN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR.

YUMURTLAMAK İÇİN HAZIR OLMAYAN DİŞİ KUŞUMUZUN KANAT UÇLARI YUKARIDA KUYRUK DÜZDÜR BUDA DİŞİ KUŞUMUZUN HENÜZ HAZIR OLMADIĞINI GÖSTERİR.

daha güzel anlatılamaz

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
forumu araştırırsan merak ettiğinden daha çok şey öğrenirsin.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ayrıca;

*) Yuvalıkta daha uzun kalmaya başlar..
*) Mürekkep balığı (Kalamar) kemiği, Mineral blok ve/veya kum tüketiminde artış olur..
*) Dışkı bölgesinde şişlik ve bu şişlikten dolayı o bölgedeki tüylerde açılma olur..
*) Dışkı miktarındaki büyüme 10 kata kadar artabilir..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YILMAZCIĞIM ARKADAŞ DİŞİYİ KUŞÇUDA ARAYACAK HAZIR OLARAK ,SİZDE OLMAYAN DİŞİYİ PET SHOPTA YUMURTA HAZIRLAMIŞ DİŞİ BULMANIZ ÇOK ZOR DİKKAT EDİN ALTI ŞİŞ FAKAT YUMURTA OLMAYAN DİŞİ ALMAYIN BAZILARI KEMİK YAPISINDAN ŞİŞ DURUR BAZILARI YAĞLANMIŞTIR KANAT İNDİRİR KIÇI ŞİŞ DURUR