Ahmet SALMAN' Alıntı:eğer tecrübeliysen bir kaç güne yumurtlayacak kuşu anlayabilirsin ancak,kıçı şişkin olur.
Var,yuvasını hazırlar(yuvada talaş varsa yumurtlama öncesi talaşları hazırlar),hareketlerinden belli edebilirdrama212' Alıntı:Başka belirti yokmudur?
yada doktara götür ultrasyona koysunAhmet SALMAN' Alıntı:Var,yuvasını hazırlar(yuvada talaş varsa yumurtlama öncesi talaşları hazırlar),hareketlerinden belli edebilir
smileki smileki smileki smileki smilekiilker ERTÜRK' Alıntı:yada doktara gütür ultrasyona koysun
daha güzel anlatılamazMetin KUYUMCU' Alıntı:YUMURTLAMA HAZIR OLAN MUHABBET KUŞUNUN YÜZÜ ÇEKİLİR KANATLAR KUYRUK HİZASINDAN AŞAĞIYA DÜŞÜR VE KUYRUK AŞAĞIYA DOĞRU KIVRILIR BU DİŞİ KUŞUMUZUN YUMURTLAMAYA HAZIR OLDUĞUNUN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR.
![]()
![]()
YUMURTLAMAK İÇİN HAZIR OLMAYAN DİŞİ KUŞUMUZUN KANAT UÇLARI YUKARIDA KUYRUK DÜZDÜR BUDA DİŞİ KUŞUMUZUN HENÜZ HAZIR OLMADIĞINI GÖSTERİR.
![]()
![]()
Konuyu yeni gördüm. Ama bu soruya gerçekten yıkıldım.Ahmet SALMAN' Alıntı:Hangi hayvandan bahsediyorsun?

