Hangi ırk üretimi yapılmalı

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Özellikle üretici ve satiş yapan arkadaşlara yönelik

Bende yerli muhabbet yok 40 çift çek ve hollanda var ve bunların sayısını çoğaltacam. Soruma gelirsek hangi ırk piyasada satılır. araştırmalarım yerli ırk genelde satılıyo digerleri pahalı oldugundan satışı azmış. Bu denilenlerin doğruluk derecesi nedir?

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
tabiki yerli senden hollanda yavru istesem 40-50 tl diyeceksin yerli 25 tl fark burda kimsede 2 kuş fiyatına bir kuş almaz petshoptan yerliye devam..... alkisd

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yerli hollanda çek jumbo show Bunlar sizin bakış açınıza bağlı hangisini daha çok beğeniyorsanız onu üretmelisiniz ticari durum bi kenara kuşa bakınca insana haz vermesi lazım keyifle yapmak lazım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
her malın bir alıcısı vardır yerli daha hızlı satılır ama ucuz diğerleri ağır satılır ama sattınmıda iyi para eder örnek olarak bir jumbo yavru eşittir 6 yerli yavru gerisi sana kalmış

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
her malın bir alıcısı vardır yerli daha hızlı satılır ama ucuz diğerleri ağır satılır ama sattınmıda iyi para eder örnek olarak bir jumbo yavru eşittir 6 yerli yavru gerisi sana kalmış
katılıyorum

muhammetcelik

Takipçi Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
ÇELİK
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
Halil abi çok güzel açıklamış bir başka örnekle açıklamak gerekirse Fiat - Peugeot - Ford seri satan araçlardır şirketler hep bu araçlardan alır neden ? Çünkü ucuz araçlar. Fakat Mercedes - BMW - Volvo tarzı araçların alıcısı belirli kesimlerdir. Ama 1 BMW fiyatına 2-3 tane Fiat araç alabilirsiniz  :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Yerli hollanda çek jumbo show Bunlar sizin bakış açınıza bağlı hangisini daha çok beğeniyorsanız onu üretmelisiniz ticari durum bi kenara kuşa bakınca insana haz vermesi lazım keyifle yapmak lazım +1

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
İsmail GÜZEL' Alıntı:
Özellikle üretici ve satiş yapan arkadaşlara yönelik

Bende yerli muhabbet yok 40 çift çek ve hollanda var ve bunların sayısını çoğaltacam. Soruma gelirsek hangi ırk piyasada satılır. araştırmalarım yerli ırk genelde satılıyo digerleri pahalı oldugundan satışı azmış. Bu denilenlerin doğruluk derecesi nedir?
Alıcısını buldumu hepsi satar..pazar onemli

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Muhammet ÇELİK.' Alıntı:
Halil abi çok güzel açıklamış bir başka örnekle açıklamak gerekirse Fiat - Peugeot - Ford seri satan araçlardır şirketler hep bu araçlardan alır neden ? Çünkü ucuz araçlar. Fakat Mercedes - BMW - Volvo tarzı araçların alıcısı belirli kesimlerdir. Ama 1 BMW fiyatına 2-3 tane Fiat araç alabilirsiniz  :)
İnan çok açıklayıcı örnek olmuş. Herkese fikirleri için teşekkür ederim. Muhabbet kuşu piyasasını bilmiyorum yerli yok bende şuan ama fikirlerinize dayanarak biraz yerli kuşta almam gerektiğini düşünüyorum.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Sezgin ANIL' Alıntı:
Yerli hollanda çek jumbo show Bunlar sizin bakış açınıza bağlı hangisini daha çok beğeniyorsanız onu üretmelisiniz ticari durum bi kenara kuşa bakınca insana haz vermesi lazım keyifle yapmak lazım

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
tabiki yerli senden hollanda yavru istesem 40-50 tl diyeceksin yerli 25 tl fark burda kimsede 2 kuş fiyatına bir kuş almaz petshoptan yerliye devam..... alkisd
Gel sana bedava veririm sorun deil :) parasında degil gerçekten benim kendimce var bi gelirim. Sadece boş zamanlarım olyo eskisi gibi başka yerlerde boşuna harcamak istemediğimden kendime uğraşlar çıkarıyorum. hem zamanım boşa harcanmiş olmuyo hemde olsa maddi bir destek saglamış olcak. Hayvanlarla uğraşmayı seviyorum. çocukluktan bu yana keklik, güvercin, papagan, sokak serçesi, kaz, ördek, köpek, kurt yavrusu (sonra bizim inek tirstigindan anne dedi ya o gider ya sen o gitti :) , kartal yavrusu onuda köyde yiğen suda boğmuştu, tavşan, kedi, balık baya beslemişim :) 

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Her ne olursa olsun kaliteli olsun merak etme elinde kalmaz ama şuda gerçek yerli Allah rahmet eylesin yakında cenazeyi kaldıracaz crazy

sabahattin

Yeni Üyemiz
Adı
sabahattin
Soyadı
güzel
arkadaşlar ben kanarya üretmek istiyorum  hangi cins kanarya daha kolay ve beslemessi kolay cins üretmem gerekiyo bu arada kaç çifle başlamam gerekiyo