+1Engin DUMAN' Alıntı:hiç bir zararı olmaz faydası olur arada bir içinde yeşillik havuç vb. bulunan meyve salatası vermeniz iyi olur..
+1ufuk inan' Alıntı:Sade havuç olarak fazla vermeyin başka şeylerlu uygun oranlarda karıştırırsanız daha uygun olur .Yoksa arada bir sade vermenizde sakınca yok. Ben hergün yumurta maması karışımıma mutlaka havuç katıyorum.
ÖmerTürkmen' Alıntı:muhabbet kuşları kemirgen kuşlar olup havucu rendelemeden verince koparma arzuları fazladır.dikkat ederseniz havucu tadımlık olarak yer ve diger zamanlarını havucu kopararak sağa sola atıyor olacaktır.onun için ona güzel bir karışım vererek onu mutlu edebilrsiniz.
ayrıca muhabbet kuşlarında koku alma ve hissi vardır.yumurta ve yavrulu zamanlarında kuşu fazla mecbur kalmadıkça el sürülmemesi daha iyi olur.ALLAH a emanet olunuz.
"Zarar" ne demek Adem bey, Vermemeniz zarar olurdu..ADEM GÜNGÖR' Alıntı:arkadaşlar mubişlere havuç rendeledim verdim zararı olurmu ?
+2Engin DUMAN' Alıntı:hiç bir zararı olmaz faydası olur arada bir içinde yeşillik havuç vb. bulunan meyve salatası vermeniz iyi olur..