havuç verdim

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
arkadaşlar mubişlere havuç rendeledim verdim zararı olurmu ?

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
mamayla karışık verildiğini biliyorumda ben sade havuç verdim onun için farum`bilgi alayım dedim bilginiz için tşk

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
hiç bir zararı olmaz faydası olur arada bir içinde yeşillik havuç vb. bulunan meyve salatası vermeniz iyi olur..

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Sade havuç olarak fazla vermeyin başka şeylerlu uygun oranlarda karıştırırsanız daha uygun olur .Yoksa arada bir sade vermenizde sakınca yok. Ben hergün yumurta maması karışımıma mutlaka havuç katıyorum.

E

elaziz2316

Guest
ufuk inan' Alıntı:
Sade havuç olarak fazla vermeyin başka şeylerlu uygun oranlarda karıştırırsanız daha uygun olur .Yoksa arada bir sade vermenizde sakınca yok. Ben hergün yumurta maması karışımıma mutlaka havuç katıyorum.
    +1

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
muhabbet kuşları kemirgen kuşlar olup havucu rendelemeden verince koparma arzuları fazladır.dikkat ederseniz havucu tadımlık olarak yer ve diger zamanlarını havucu kopararak sağa sola atıyor olacaktır.onun için ona güzel bir karışım vererek onu mutlu edebilrsiniz.
ayrıca muhabbet kuşlarında koku alma ve hissi vardır.yumurta ve yavrulu zamanlarında kuşu fazla mecbur kalmadıkça el sürülmemesi daha iyi olur.ALLAH a emanet olunuz.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
ÖmerTürkmen' Alıntı:
muhabbet kuşları kemirgen kuşlar olup havucu rendelemeden verince koparma arzuları fazladır.dikkat ederseniz havucu tadımlık olarak yer ve diger zamanlarını havucu kopararak sağa sola atıyor olacaktır.onun için ona güzel bir karışım vererek onu mutlu edebilrsiniz.
ayrıca muhabbet kuşlarında koku alma ve hissi vardır.yumurta ve yavrulu zamanlarında kuşu fazla mecbur kalmadıkça el sürülmemesi daha iyi olur.ALLAH a emanet olunuz.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
ADEM GÜNGÖR' Alıntı:
arkadaşlar mubişlere havuç rendeledim verdim zararı olurmu ?
  "Zarar" ne demek Adem bey, Vermemeniz zarar olurdu..
  Havuç A Vitaminidir, Havuç sağlıktır..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hiçbir zararı yok. Mamalarına karıştırıp vermeniz daha iyi olur