Hazır mama ve yem karıştırılır mı?

redboy345

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Ezgin
Evet arkadaşlar bu şekilde karışım yapılabilir mi?Mamaya karşı pek ilgileri yok.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
çorbanın içinde çekirdek koymak gii bir durum olur. Yemiyorsa sevebileceği bir besin bulmanda fayda var.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Mehmet EZGİN' Alıntı:
Evet arkadaşlar bu şekilde karışım yapılabilir mi?Mamaya karşı pek ilgileri yok.
üstüne az havuç rendele koy 10 15 dk beklet nemlensin mama az az her gün koy alışır ve ondan sonra sen mama verıcen zaman yerınde duramaz sevinçden :d

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Ayhan ŞEN' Alıntı:
üstüne az havuç rendele koy 10 15 dk beklet nemlensin mama az az her gün koy alışır ve ondan sonra sen mama verıcen zaman yerınde duramaz sevinçden :d  ......yada  mamayı  koymadan  once  eger  yavruları  yoksa  yemlikleri cek  ıkı uc saat  oncesinden  oyle  koy  yadaa  kafes  tabanını  kab ıcınde  koy....

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
diğer bir yöntem
mamaya alışmaları için akşamdan yemlikleri kaldır sabah sadece mamayı ver

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Mert AYDIN' Alıntı:
diğer bir yöntem
mamaya alışmaları için akşamdan yemlikleri kaldır sabah sadece mamayı ver

SAKIN BU ŞEKİL BİR ŞEY YAPMAYIN MERT KARDEŞ SENİN YAZDIĞIN KONU VE BİLGİ TAMAMEN YANLIŞ

OLMAYACAK BİR ŞEY
KUŞLARI YEM DEĞİŞİKLİĞİNE ALIŞTIRACAĞINIZ ZAMAN AZ AZ TATDIRARAK ZAMANLA GEÇİŞ YAPILIR

KUŞLARINIZ İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA VE İSTEDİĞİNDE MUHAKKAK YERLER SLM

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SAKIN BU ŞEKİL BİR ŞEY YAPMAYIN MERT KARDEŞ SENİN YAZDIĞIN KONU VE BİLGİ TAMAMEN YANLIŞ

OLMAYACAK BİR ŞEY
KUŞLARI YEM DEĞİŞİKLİĞİNE ALIŞTIRACAĞINIZ ZAMAN AZ AZ TATDIRARAK ZAMANLA GEÇİŞ YAPILIR

KUŞLARINIZ İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA VE İSTEDİĞİNDE MUHAKKAK YERLER SLM
ustamın  yorumuna herzaman saygı duyarım.
demekki yanlış biliyordum, doğrusunu öğrenmış oldum kemal abim saolasın:)

redboy345

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Ezgin
Yumurta sarısı olmayan pet shoptan aldıgım hazır mama kullanıyorum.bugun aksamdan yemlıklerı kaldırıp sadece mama koyup yatacaktım.fakat kemal beyın yazısını okudum,sımdı yapmıyorum o zaman. mama bozulmaz dedı pet shoptakı adam.oylece duruyor kafesın ıcınde.ihtiyaçları oldugunda yerler ozaman.içine havuç rendeleyip karıştırdım.öylece duruyor.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet EZGİN' Alıntı:
Yumurta sarısı olmayan pet shoptan aldıgım hazır mama kullanıyorum.bugun aksamdan yemlıklerı kaldırıp sadece mama koyup yatacaktım.fakat kemal beyın yazısını okudum,sımdı yapmıyorum o zaman. mama bozulmaz dedı pet shoptakı adam.oylece duruyor kafesın ıcınde.ihtiyaçları oldugunda yerler ozaman.içine havuç rendeleyip karıştırdım.öylece duruyor.
havuçta yumurta gibi belirli bir saatten sonra bozulur bilginize...